Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci, ünlü dizide Hümeyra’ya ne çektirmiş!

Özge Özpirinçci, ünlü dizide Hümeyra’ya ne çektirmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Özge Özpirinçci, Hümeyra ile birlikte yer aldığı ilk setinin Melekler Korusun dizisi olduğunu ve kendisinden de büyük destek gördüğünü hep anlatır. Hatta oyuncunun Biz Böyleyiz filminde Hümeyra ile birlikte rol aldıktan sonra Kadın dizisinin 3. sezonunda da yine usta oyuncu ile aynı seti paylaşmaktan çok memnun olduğunu herkes biliyor.

Bu sevginin sebebi ise Melekler Korusun dizisinden geliyor. 2009 yılında yani Özpirinçci henüz 23 yaşındayken Hümeyra ile tanıştı ve bu kariyeri adına önemli bir deneyim kazanmasını sağladı.

Melekler Korusun dizisinde ağlama konusunda büyük sıkıntı yaşadığını Youtube’da program yapan Pelin Kaya’ya anlatan Özpirinçci, rol arkadaşı usta oyuncu Hümeyra’ya da nasıl ağlayabileceğini sorduğunu anlattı. Hümeyra’nın “Seni üzen şeyleri düşün hayatta” dediğini aktaran Özpirinçci, mükemmel bir çocukluk geçirdiğini, o dönemlerde de çok mutlu birisi olduğunu ifade etti ve “Düşünüyorum, düşünüyorum kendimi kötü anlara götürmeye çalışıyorum. Ama yok, bulamıyorum” dedi.

Özpirinçci, Hümeyra’ya bu durumu anlattığını ve onun da sıkılarak hayatta neye üzüldüğünü sorduğunu ve hayvanların durumuna çok üzüldüğünü söyleyince de “Tamam işte onları düşün” dediğini söyledi.

Ünlü oyuncu ağlayamadığı günlerden çok ağladığı Bahar karakterine gelişinde kötü şeyleri düşünerek değil de, o anı yaşayıp anda kalarak bunu başarmakta olduğunu ifade etti.

Özge Özpirinçi, “Yönetmen kayıt dediği anda başka hiçbir şey düşünemiyorum. O çok güzel bir şey, ne olursa olsun dikkatimi dağıtamıyor. Meditasyon, meditatif bir şey benim için. Oradayım sadece, her şeyimle yüzde yüz” diye konuştu.