Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinin Reyhan’ını izleyiciler neden çok sevdi?

Yemin dizisinin Reyhan’ını izleyiciler neden çok sevdi?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında hafta içi akşam saatlerinde yayınlanan Yemin dizisi, 2. sezonuyla yoluna devam ediyor. Kendine ait özel bir kitlesi bulunan dizi zaman zaman elde ettiği reyting oranları ile bazı diğer özel kanallardaki rakiplerini geçebiliyor.

Dizide Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, Adını Sen Koy dizisi ile ekran kariyerine bir anda başladı ve yolculuk olun Yemin dizisindeki Reyhan’a getirdi.İzleyicilerin Reyhan karakterini neden sevdiğini de Yağız açıkladı… Oyuncu, akşam gazetesindeki röportajında bu konuda şöyle konuştu:

“Saflık. İçinde fazlalık barındırmayan her şeyi çok seviyoruz biz. Reyhan’ım da öyle tertemiz, iyi niyet elçisi. Beni bazen çok kızdırıyor biliyorum seyirciyi de ama buna rağmen tüm masumiyetiyle karşımızda olduğu için ona kızarken bile sarılasımız geliyor.”

Rol aldığı karakter ile kendisi arasında benzerlikler de olduğundan bahseden Yağız, “İkimiz de her olayda kendimize sığınıyoruz. Özge, Reyhan kadar sessiz kalamaz. Başına yok yere çorap örmesine çok kızıyorum (gülüyor)” dedi.