Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci ve Seçkin Özdemir’in 9 yıl sonra çok konuşulan dizisi!

Özge Özpirinçci ve Seçkin Özdemir’in 9 yıl sonra çok konuşulan dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Seçkin Özdemir, oyunculuğa şanslı bir başlangıç yaptı. Ünlü oyuncu, Yaban Gülü isimli dizideki rolünün ardından Al Yazmalım ve Muhteşem Yüzyıl isimli iki önemli projede yer alarak ismini duyurdu. Al Yazmalım’da Özge Özpirinçci ve Barış Falay ile birlikte başrolde yer alan Seçkin Özdemir, en şanslı oyunculardan birisiydi. İlyas Avcı karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, bu projeden sonra Muhteşem Yüzyıl isimli dizide Leo karakteini canlandırmıştı.

Son dönemde dizileri kısa sürede ekrandan kaldırılan Seçkin Özdemir’in şansının yanında olduğu yıllardı, o seneler… Ünlü oyuncu, Barış Falay ile instagram canlı yayınında buluştu.

Özge Özpirinçci ile başrolünde yer aldığı Al Yazmalım dizisinin hala çok konuşulduğunu anlatan Seçkin Özdemir, sosyal medyada sürekli önüne yorumlar geldiğinden bahsetti. Dizinin üzerinden 8-9 yıl geçmiş olmasına rağmen hala bu kadar çok konuşulması Seçkin Özdemir’i bir hayli şaşırttı.

Seçkin Özdemir, “Aradan bu kadar zaman geçti. Üstünden 7-8 yıl zaman geçti. O zaman dizimizin kıymetini biliyorduk, seviyorduk. Bu kadar zaman sonra hala Al Yazmalım’ın finali ile ilgili, içindeki sıcak duygusu ile ilgili, duygusal samimiyetiyle ilgili hala o kadar çok şey görüyorum ki. Hoşuna gidiyor insanın. Hoşuma gidiyor. Final mesela hala söyleniyor. Ağladık, bittik diyerek. Sürekli yayınlanıyor. Ne kadar güzel, insanlara biraz dokunan bir şey yapmışız” diye konuştu.

Seçkin Özdemir, Al Yazmalım dizisinde başrolü kapabilmek için de büyük mücadele verdi. Oyuncu, 3 kez autiditon verdiğini ve İlyas rolünü almasının da kolay olmadığını ifade etti.