Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci zamanın çok hızlı geçmesinden şikayetçi!

Özge Özpirinçci zamanın çok hızlı geçmesinden şikayetçi!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yıl aralık ayında kızını kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Özge Özpirinçci  için zaman çok hızlı geçiyor.

Yaklaşık 8 yıldır aşk yaşadığı oyuncu Burak Yamantürk ile geçtiğimiz yıl eylül ayında nikah masasına oturan Özge Özpirinçci, 1 Aralık’ta da kızı Mercan’ı kucağına almıştı.

İlk kez anne olma sevincini yaşayan ünlü oyuncu, hamilelik sürecinde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından ‘tbt’ (Throwback Thursday) notuyla yayınladı.

Özge Özpirinçci zamanın çok hızlı geçmesinden şikayetçi! 8

Ünlü oyuncu pozlarını, “Şimdi bir bu fotoğraflara bakıyorum bir Mercan’a bakıyorum ve zaman nasıl geçti inanamıyorum!” notuyla yayınladı.

Paylaşımıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören Özge Özpirinçci’nin fotoğraflarına; Müge Boz, Umut Evirgen, Demet Evgar, Burcu Biricik, Özge Özder, Eda Gürkaynak, Seray Kaya, Gonca Vuslateri ve Elvin Levinler gibi birçok ünlü isim yorum yaptı.

Özge Özpirinçci zamanın çok hızlı geçmesinden şikayetçi! 9

Hayranları da Özge Özpirinçci’nin fotoğraflarına çok güzelsin şeklinde pek çok yorumda bulundular. Şu sıralar anneliğin tadını çıkaran ünlü oyuncu eşi ve  kızıyla birlikte tatil yapıyor.

Özpirinçci doğumdan sonra yaptığı açıklamada; çok beğendiği bir proje olursa setlere döneceğini ve kızı Mercan’ın da ona setlerde eşlik edebileceğini belirtmişti.