Ana sayfa Kadın Haberleri Fenerbahçe ve Beşiktaş için milyonlar toplanırken Bergüzar Korel’i öfkelendiren umursamazlık!

Fenerbahçe ve Beşiktaş için milyonlar toplanırken Bergüzar Korel’i öfkelendiren umursamazlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile büyük bir isyanda bulundu. İlk olarak Fenerbahçe’nin geçtiğimiz Pazar akşamı da Beşiktaş için televizyon kanalları seferber oldu ve büyük yardım kampanyaları yapıldı. Bu kampanyalarda da büyük paralar toplandı.

Bergüzar Korel, SMA’lı çocuklar için sergilenen ilgisizlikten dert yandı. Ayrıca dolandırıcılara da dikkat çeken ünlü oyuncu, “Sizi toprak bile kabul etmez…” sözleriyle de çok ağır bir göndermede bulundu.

İşte Bergüzar Korel’in instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama: “O kadar üzgün ve öfkeliyi ki…Bir gecede kulüpler için milyonlar toplanırken, çocukları yaşatmak için başlatılan kampanyalar o kadar yavaş ilerliyor ki, bu yavrular ölüyor. Anlatabiliyor muyum? Bas bas bağırıyoruz zaman yok diye! Aileler yavrularını yaşatmak için kendi imkanları ile kampanya yapıp çırpınıyorlar.

Bir yavrumuz daha melek oldu. Söyleyecek çok sözüm var, hiçbiri o ailenin şu an yaşadığı acıyı anlatamaz. Bas bas bağırmanın her gün bu çocukları paylaşmamın sebebi bu! Ne olur hepiniz bir çocuğun kampanyasını sahiplenip paylaşsanız, çağrıda bulunsanız? Ne kaybedersiniz? Yer yok mu profillerinizde, yukarı kaydırlarınız arasında?

Bakın okudunuz, gördüğünüz, haberdar oldunuz bu çocuklardan. Şimdi bu paylaşımlarımı görüp hiçbir şey yapmadan diğer story’lere mi geçeceksiniz. Yoksa bu çocuklardan birine imkanınız el verdiğince destek mi olacaksınız? Bu yavruların hayatta kalması bizim elimizde. Bu ailelerin seslerini duyurmalarında lütfen bana yardım edin.

Fenerbahçe ve Beşiktaş için milyonlar toplanırken Bergüzar Korel'i öfkelendiren umursamazlık! 8

Fenerbahçe ve Beşiktaş için milyonlar toplanırken Bergüzar Korel'i öfkelendiren umursamazlık! 9