Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özprinçci’nin neden yaz ayında bol bol güneşlendiği ortaya çıktı!

Özge Özprinçci’nin neden yaz ayında bol bol güneşlendiği ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, 4 sezon boyunca Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisiyle gönülleri bir kez daha fethetmişti.

Özpirinçci, başarılı oyunculuğuyla ekranda göz doldururken, yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağı da merak konusuydu.

Geçtiğimiz günlerde Netflix’in Şimdiki Aklım Olsaydı isimli dizisinde oynayacağı ile ilgili haberler gündeme gelmişti. Ece Yörenç’in senaryosunu yazdığı dizide sevgilisi Burak Yamantürk ile kamera karşısına geçecekti.

Ancak sosyal medyanın sınırlandırılmasına yönelik görüşülmekte olan yasanın içinde Netflix’in de adının geçmesiyle, tüm yerli yapımların durdurulduğu yönünde söylentiler ortaya çıktı. Şimdilik dizinin akıbeti belli değil.

Tüm bu olumsuz gelişmelere karşın Özge Özpirinçci, tatiline devam ediyor.

Özge Özprinçci'nin neden yaz ayında bol bol güneşlendiği ortaya çıktı! 9

Mayolu bir fotoğrafını instagram’ın hikaye bölümünden paylaşan oyuncu, yine elindeki bardağı ve güneş gözlükleriyle yaptığı selfie’yi paylaştı.

Tişörtteki söze dikkat!

Özpirinçci’nin üzerinde Keanu Reeves’in başrolünde oynadığı John Wick filminden bir sözün yazdığı tişört dikkat çekti.

Amerikan aksiyon filminde yakın zamanda ölen karısı tarafından kendisine verilen köpeğin öldürülmesi için intikam almak isteyen emekli bir hitman olan John Wick’in hikayesi anlatılıyordu. Bu filmden alınan “Be kind to animals or I’ll kill you – john wick” (Hayvanlara karşı nazik ol, yoksa seni öldürürüm” sözünün yazılı olduğu tişörtüyle de hayvanseverliğini bir kez daha göstermiş oldu ünlü oyuncu.

Özge Özprinçci'nin neden yaz ayında bol bol güneşlendiği ortaya çıktı! 10

Özge Özpirinçci’nin bir başka paylaşımında ise kendisiyle ilgili dikkat çeken bir ayrıntı mevcuttu.

Başarılı oyuncu, pek çok kişinin muzdarip olduğu D vitamini eksikliği yaşadığını belirterek kullandığı ilacın fotoğrafını yayınladı. Kendisi gibi rahatsızlıkları olanlara “Bugün vitaminini aldın mı?” diye soran oyuncu, bu ilaçtan yazın 12, kışın 5-6 damla kullandığını aktardı.

Kendisi gibi  D vitamini eksikliği yaşayanlara, bol bol öğlen saatlerinde güneş kremi sürmeden güneşlenmelerini öneren Özge Özpirinçci, sağlıkla ilgili bilgiler aldığı sosyal medya adresini de paylaştı.

Özge Özprinçci'nin neden yaz ayında bol bol güneşlendiği ortaya çıktı! 11