Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Yağız beklenen gelinliği giydi ama bu biraz farklı oldu!

Özge Yağız beklenen gelinliği giydi ama bu biraz farklı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız’ın hayranları geçen yıldan bu yana gelinlik giydiği anları görmek istiyordu. Çünkü Yemin dizisinde tanışan ve birbirlerine aşık olan Gökberk Demirci ile Özge Yağız çiftinin evlenmesi bekleniyordu. Geçen yaz aylarında düğün yapabilecekleri konuşulan çift, uzun süre evlilik konusu ile gündemde kaldı.

Hatta çiftin 2022 yılının yaz aylarında evlenmesine kesin gözüyle bakılıyordu ve hayranları da heyecanla Özge Yağız’ın gelinlik giymesini bekliyordu. Ancak çiftten gelen ayrılık haberi herkesi şaşkına çevirdi. Haftalar önce yaşanan bu ayrılıktan sonra çiftin barıştığına yönelik kulis bilgileri de geldi ama bunun doğru olmadığı da ortaya çıktı.

Özge Yağız beklenen gelinliği giydi ama bu biraz farklı oldu! 55

Özge Yağız, gerçek hayatta henüz gelinlik giymedi ama Baba dizisindeki Büşra karakteri ile birlikte oyuncu, gelinlikli haliyle hayranlarını yine mest etti. Baba dizisinde dikkat çeken bir performans ortaya koyan Özge Yağız, 12. yeni bölümde gelinlikli haliyle dikkatleri yine üzerine çekecek.

Özge Yağız beklenen gelinliği giydi ama bu biraz farklı oldu! 56

Baba dizisinin hikayesinde Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı İlhan ile yakınlaşan Büşra, önce eşi Ahmet’ten boşanacak ve ardından da İlhan ile evlenecek.

Özge Yağız ile Hakan Kurtaş ikilisi Baba dizisinde sürpriz bir çift oldu… İkilinin sahneleri dizinin hayranlarının heyecanla beklediği anlara dönüştü… Büşra ve İlhan’ın Baba dizisine büyük bir renk kattığını da söylemek lazım.

Özge Yağız beklenen gelinliği giydi ama bu biraz farklı oldu! 57

Özge Yağız’ın gelinlik giydiği anlar dizinin yeni bölüm fragmanına yansıdı. Baba dizisinin 12. yeni bölümünü 26 Nisan Salı akşamı Show TV ekranında izleyebilirsiniz.