Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız önce Yemin’den ayrıldı, sonra Sol Yanım ile kariyeri için büyük adım attı!

Özge Yağız önce Yemin’den ayrıldı, sonra Sol Yanım ile kariyeri için büyük adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında 2 sezon boyunca Reyhan karakteri ile yer alan Özge Yağız, bu rolde sevildi ve kısa sürede de ünlendi… Geniş bir hayran kitlesine ulaşmak için ise daha önemli bir adım atmak gerekiyordu.

Yemin dizisi her ne kadar yurt dışında da yayınlanmaya başlanan bir yapım olsa da sonuçta ana akım bir kanalda olmaması, çok daha geniş kitlelere ulaşma noktasında Özge Yağız için artık yeterli gelmiyordu. Ayrıca rol arkadaşı Gökberk Demirci ile aşk yaşamaya da başlayan oyuncu, 2. sezon finaliyle birlikte diziyi bıraktı ve yeni projelere odaklandı.

Star TV’de ilk 10 bölümü yayınlanan Sol Yanım isimli dizide Serra karakteri ile ana akım medyada kendini gösteren Özge Yağız, kendisi adına çok büyük bir adım attı. Oyuncunun diksiyonunun düzgünlüğü, role iyi oturması, ekip çalışmasına yatkınlığı gibi konular öne çıkmasını sağladı. Başarılı performansı ile de karakterin duygusunu izleyicilere geçirmekte başarılı olan oyuncu, dizi piyasasının da artık başrol teklif edilecek isimleri arasına katıldı.

Özge Yağız’ın kısa sürede sergilediği bu büyük yükselişte, karakterinin de etkisi büyük. Oyuncu, mütevazilikten taviz vermiyor ve uyumlu, anlayışlı halleriyle de çevresinden olumlu izlenimler alıyor.

Her geçen gün hayran kitlesini de artıran Özge Yağız, Sol Yanım dizisinin çekimlerinde de bir hayli eğleniyor. Dizinin 10. bölümünün kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Özge Yağız, yine kendini öne çıkartmasını ve sempatikliğini sergilemesini bildi. İşte o görüntüler: