Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Namal, 7 yıl aradan sonra Hükümsüz dizisi ile setlere dönüyor

Özgü Namal, 7 yıl aradan sonra Hükümsüz dizisi ile setlere dönüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Evlenip iki çocuk sahibi olan Özgü Namal, 7 yıldır hiç bir projede yer almamıştı. Oyuncu, yeni bir diziyle setlere dönecek ama televizyon ekranlarında değil, Acun Ilıcalı’nın Ocak ayında yayına başlaması beklenen Exxen isimli dijital platformunda yayınlanacak. Diziyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkmakta.

Bilindiği gibi ünlü oyuncu Özgü Namal, geçtiğimiz ay eşi Ahmet Serdar Oral’ı, ani bir kalp krizi sonucu kaybetmişti. Eşinin ölümüyle sarsılan oyuncunun aradan geçen 7 yıldan sonra yeniden setlere döneceği öğrenilmişti.

Projeyle ilgili detaylar yavaş yavaş belli olurken, Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre dizide güçlü bir kadının hikayesi anlatılmakta. Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstleneceği dizinin ismi ise Hükümsüz olarak belirlendi.

Senaryosunu Oğulcan Kırca’nın yazdığı dizide Namal’ın birlikte oynayacağı oyuncularla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak dizinin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yapacağı konuşulmakta.

Özgü Namal, Yeditepe İstanbul, Hayat Bilgisi, Kurtlar Vadisi, Beynelminel, Anlat İstanbul, Organize İşler, İncir Çekirdeği, Hanımın Çiftliği gibi yapımların yanı sıra son olarak ekranlara 2013 yılında yayınlanan Merhamet dizisi ile gelmişti.