Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Namal, Hükümsüz dizisinden neden ayrılmak zorunda kaldı?

Özgü Namal, Hükümsüz dizisinden neden ayrılmak zorunda kaldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir konuşulan Özgü Namal’ın Exxen platformunda yayınlanacak olan yeni bir dizide başrol oynayacağı haberleri, uzun süredir ekranda olmayan oyuncunun hayranlarını bir hayli mutlu etmişti. Ancak hayranların hevesi kursaklarında kaldı.

1 Ocak 2021 itibari ile yayın hayatına başlaması beklenen Exxen’de yayınlanacak olan Hükümsüz dizisinde büyük şok yaşanıyor. Başrolde yer alması beklenen Özgü Namal’ın projeden ayrıldığı ortaya çıktı. Milliyet gazetesinin haberine göre, Ekim ayında eşi Serdar Oral’ın vefatı ile sarsılan oyuncu, setin İstanbul yerine İzmir’e alınmasının ardından projede yer alamayacağını belirterek ayrılık kararı verdi.

7 yıl aradan sonra setlere dönmesi beklenen oyuncunun bu kararı da hayranlarını bir hayli üzdü. Acun Ilıcalı’nın yeni platformunun en önemli yapımlarından birisi olması beklenen Hükümsüz’de yaşanan bu son dakika gelişmesi, oyuncunun senaryoda değişiklikler yapılmasını istemesine rağmen, yapımcı Mustafa Uslu’nun bunu kabul etmemesi sonucu gerçekleşti.

Çocuklarının eğitimi için İstanbul’da kalmak isteyen oyuncunun, setin İzmir’e alınması sonrasında projede yer alamayacağını söyleyerek ayrıldığı belirtiliyor. Dizinin başrolü için yeni isim arayışı da başladı. Sedef Avcı veya Bir Zamanlar Çukurova’ya başlayan Hande Soral isimleri üzerinde durulduğu belirtiliyor.