Ana sayfa Dizi İzle Özgürlüğümü istiyorum! – Bir Zamanlar Çukurova 8. Bölüm

Özgürlüğümü istiyorum! – Bir Zamanlar Çukurova 8. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 8. bölümü 1 Kasım Perşembe akşamı atv ekranında izleyicilerle buluştu. Kerem Alışık’ın yeni katıldığı dizide Fekeli karakteri ile hareket getirdiğini gözlemliyoruz. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek’in başrolündeki dizinin 8. bölümünde önemli sahneler vardı. Bu sahnelerde bazıları youtube’daki dizinin resmi kanalında yayınlandı.

Başlıktaki konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

8. bölüm özeti şöyle:

“Yılmaz, Züleyha’ya sahip olamayacaksın!”

Demir ile Yılmaz’ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz’ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak? Yaman ailesi yüzünden 20 sene mapus yatan Fekeli’nin Adana’ya dönüşü ise bu bölümle anlam bulmaya başlayacak! ”Bu altın kafesi değil, özgürlüğümü istiyorum ben” diyen Züleyha’nın aklından ne geçiyor? Yeni bölümde yer yerinden fena oynayacak! ”Bir Zamanlar Çukurova” her Perşembe Atv’de!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de…

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık