Ana sayfa Sosyal Medya Panik yok! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi devam edecek!

Panik yok! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi devam edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir en son 3 hafta önce 11. bölümüyle ekrandaki yerini almıştı.Dizinin çekimlerinin koronavirüs salgını nedeniyle iptal olmasının ardında bir hayli zaman geçti.

Sadece ülkemizde değil, dünyanın farklı bölgelerinde de çok izlenen Doğduğun Ev Kaderindir’in sezon finali yapıp yapmadı da merak konusu. Dizinin çekimlerine başlanması noktasında henüz bir gelişme yok. Ancak başrol oyuncuları yapımın devam edeceği konusunda izleyicilerine bilgi verdi.

Instagram’da Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol buluştu ve hayranlardan gelen sorulara yanıt verdiler. Birçok dizi izleyicisi Doğduğun Ev Kaderindir’in akıbetini merak ediyordu. Dizi sezon finali mi yaptı, devam mı edecek, ne zaman yayınlanacak gibi bir dizi sorulara İbrahim Çelikkol şu şekilde yanıt verdi: “Dizimiz devam edecek. Sete çıkacağımız günü sabırla bekliyoruz. Biz dizimizi çok seviyoruz. Ben Zeynep’i çok seviyorum. Demet’i de çok seviyorum.”

Demet Özdemir de panik yapan takipçilerini rahatlatan şu ifadeleri kullandı: “Bir anda kesip gittiğimizi düşünmesin seyircimiz. Canlı yayın amacımız biraz da bunu açıklamaktı.”