Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Para Aşk dizisi yine büyük bir başarıyla adını dünyada duyurdu!

Kara Para Aşk dizisi yine büyük bir başarıyla adını dünyada duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İspanya’da Kara Para Aşk dizisi yeniden başladı Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ü buluşturan Kara Para Aşk dizisinin İspanya’da yeniden yayınlarına başladığına yönelik bilgiler geliyor.

Koronavirüs salgınının hızla yayıldığı ve binlecre vefat eden vatandaşın bulunduğu İspanya’da sıkı tedbirler uygulanıyor. Evlerinde bulunan İspanyollar için televizyon kanalları da sevilen içerikleri yeniden ekrana taşımakta. Bu yapımlardan birisi de ülkemizde bir döneme damgasını vuran Kara Para Aşk dizisi oldu.

Yapımın yeniden İspanya’da yayınlanmaya başlanması sosyal medyada da gündeme geldi ve çok konuşuldu.Hatta gündemin en önemli konularından birisi oldu ve TT listesine girdi.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Magazin Noteri isimli programında konuyu gündeme getirdi. Eyüboğlu,”İspanya’da twitter’da TT oldu, listeye girdi, en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Tekrarı bu. Tekrarı iyi reyting aldı” diye konuştu.

İspanya’da ilk kez Mayıs 2018’de yayınlanan dizi reytinglerde birinci olmuştu. Toplamda 107 ülkede yayınlanan dizi, şimdi yine İspanyol televizyonunda izleyicilerle buluşmaya başladı. Bu ülkede çok izlenen diğer diziler arasında Sen Anlat Karadeniz, Fazilet Hanım ve Kızları, Elif dizileri de yer alıyor.

Detaylı bilgileri videoda bulabilirsiniz: