Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinde başrol oyuncusu Hakan Boyav ayrıldı mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinde başrol oyuncusu Hakan Boyav ayrıldı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid’de çekimlere ara, yayınlara devam! Payitaht Abdülhamid dizisinde 27 Mart Cuma günü 114. bölüm ekrandaki yerini alacak. Dizinin ekibi geçtiğimiz gün TRT’nin aldığı kurumsal karar gereği 2 hafta koronavirüs salgınından korunmak amacıyla tatil edildi.

Payitaht Abdülhamid izleyicilerinin endişe etmesine ise gerek yok.Bu durum Cuma akşamları yeni bölümlerin yayınlanmasını etkilemeyecek.Ellerinde stok bölümler olduğunu belirten TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, yeni bölümlerin planlandığı gibi yayınlanacağını duyurarak izleyicilerin içini rahatlattı.

Payitaht Abdülhamid dizisinde 114.yeni bölüm de merakla bekleniyor. William Hechler karakteri ile diziye katılan Cem Özer’in olayları daha karmaşık hale getirdiği, dizinin heyecanına heyecan kattığı da ortada.

Payitaht Abdülhamid’de savaş çanları çalınıyor. Stratejik hamleler ve büyük hamleler geliyor. Hakan Boyav’ın canlandırdığı Mahmut Paşa’nın ölüm emrini Hechler veriyor. Fragmanda Ahmet Paşa, “Mahmut Paşa öldü” diyor ama bu doğru mu, yoksa bir ters köşe mi merakla bekleniyor.

İşte Payitaht Abdülhamid 114.bölüm fragmanı: