Ana sayfa Dizi Fragmanları Babil dizisi öyle karıştı ki, her an her şey olabilir!

Babil dizisi öyle karıştı ki, her an her şey olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisi her hafta izleyicilerini şoke etmeye devam ediyor. dizinin 9.bölümü 20 Mart Cuma günü yayınlandı. Deniz’in ameliyatının iyi geçmesi ve pataloji sonucunun da iyi gelmesi Babil dizisi hayranlarını çok sevindirdi. Zira haftalardır süren bu ameliyat meselesi son buldu.

Halit Ergenç, Deniz ile olan sahnelerde babalığın nasıl bir duygu olduğunu ekran başındaki izleyicilere hissettirerek yine harikalar yarattı. İlay’ın Süleyman’dan ayrılmak istemesi, İlay nedeniyle Süleyman’ın ailesi ile ipleri atması. İrfan’ın Eda’dan boşanmak istemesi, ayrıca Ayşe’nin gerçek ailesinin sorunlu kız kardeşi ve babasının ortaya çıkması dizi adına önemli gelişmelerdi.

Babil dizisinin 10. yeni bölümünde de yine olaylar birbirini izleyecek. İrfan, saadet zinciri kurduğunu Eda’ya itiraf ediyor. İrfan, tüm Babil şirketini üzerine yapıp hem Egemen hem de İlay’ı kurtaracak ve polise teslim olup cezayı kendisi çekecek. Planı bu. Aynı zamanda Süleyman’ın borcunu da ödeyip o meseleyi de kapatacak.

İrfan, Eda’ya patlıyor “Bir kere de beni suçlama da anla be anla” diyerek artık bu tavrından rahatsız olduğunu gösteriyor. Eda “Benim o tanıdığım adama ne oldu” diye soruyor. İrfan ise “Öldü o adam öldü.El birliğiyle öldürdünüz” diye yanıt veriyor.

Egemen, boşanma meselesinde İlay’ın kafasını karıştıracak. Eda ise Egemen’den İrfan’ın boşanmaması için destek isteyecek. Babil dizisinde olaylar yine bitmeyecek.

İşte Babil 27 Mart Cuma 10. bölüm fragmanı: