Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinden beklenen haber geldi!

Payitaht Abdülhamid dizisinden beklenen haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisinde izleyicilerin heyecan ve merakla bekledikleri gün yaklaştı… 4. sezonu ile yine takipçilerini çok etkileyen dizi, sezon finali yapıyor. Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Özlem Conker, Cem Özer gibi isimleri bünyesinde buluşturan dizi, bir dönemi daha geride bırakacak.

Cuma akşamları yayınlanan Payitaht Abdülhamid’in sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor. Her ne kadar dizi tarihi olaylardan esinlenilerek hazırlansa da, tarihsel süreci tam olarak takip etmediği konusunda eleştiriliyor.

Ayrıca dizideki bazı olayların da senaryo olduğu ve gerçeklerden bu noktada uzaklaştığı da biliniyor. Ancak birçok izleyici, dizide yaşananların birebir gerçek olduğu gibi bir algıya sahip.

Payitaht Abdülhamid dizisinin sezon finali tarihi de TRT tarafından duyuruldu. 3 Temmuz Cuma akşamı yayınlanacak olan 119. bölüm ile yaz arası verecek olan dizi, Eylül ayında 5. sezonu ile yeniden izleyicilerle buluşması bekleniyor.