Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinden buraya kadar!

Payitaht Abdülhamid dizisinden buraya kadar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, 116. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. 10 Nisan akşamı yayınlanan bölümle birlikte dizinin stoklarının da bittiği anlaşıldı. Diğer tüm bölümlerden hemen sonra yeni bölüm fragmanı paylaşılırdı.

Ancak Payitaht Abdülhamid’in 117.bölümünün fragmanı yayınlanmadı. Bu durum da dizinin eldeki tüm stokları tükettiği şeklinde değerlendiriliyor. TRT1’in yeni konsepti sonrasında Seksenler dizisi oyuncularının evlerinde çekimler yaparak Ev Yapımı dizisini oluşturmasının ardından aynı uygulamanın Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim dizileri için de yapılacağı ortaya çıkmıştı.

Şimdilerde Payitaht Abdülhamid dizisi için de benzer bir yöntem olup olmayacağı merak ediliyor. Zira bununla ilgili bazı iddialar ortaya atıldı ancak net bir açıklamada yapılmadığı için ev yapımı Payitaht Abdülhamid olur mu,merakla bekleniyor.

Bülent İnal’ın etkileyici oyunculuğuyla süslediği dizide; Özlem Conker, Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Uçan, Cem Özer, Can Sipahi ve Gülsim Ali gibi önemli isimler bulunuyor. Dizinin çekimlerinin normal şekilde devam etmesi TRT’nin kurumsal kararı gereği şimdilik beklenmiyor.

Ancak evlerde oyuncuların kendi sahnelerini çekeceği bölümler olur mu işte bunun için de açıklama bekleniyor.