Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ı takdir etmek için yeni bir sebep daha!

Arka Sokaklar’ı takdir etmek için yeni bir sebep daha!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, 14. sezonuyla yoluna devam ediyor ama birçok dizinin de elde edemediği reytinglerle bunca zaman sonra bile hala gözde bir yapım olabilmeyi başarıyor. Kıskandıran başarısıyla artık sosyal medyada ‘Arka Sokaklar ömrü olsun’ klişesi yaşanıyor.

Birçok dizi için izleyicilerin sosyal medyada en çok kullandıkları ifade bu… Çünkü Türkiye’de hiçbir dizi Arka Sokaklar gibi 14 sezon devam edebilecek bir gücü sahip olmadı. Kanal D’nin polisiye dizisinin hala reytinglerde yüksek noktada olması da kimseyi şaşırtmıyor.

Arka Sokaklar 549. bölümü ile 10 Nisan Cuma akşamı ekrandaki yerini aldı. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber tüm kategorilerde birincilik elde etti. Arka Sokaklar ise total grubunda ikinci, AB grubunda 6. ve ABC1 grubunda ise 3. sırada kendisine yer buldu.

Survivor’ın totalde 3., AB ve ABC1 gruplarında 2. sırada olduğunu hatırlatalım. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid de yine 116. yeni bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Yapım, totalde 10. sırada yer alırken, AB grubunda 4. ve ABC1 grubunda da 6. sırada yer aldı.

Güldür Güldür Show’un totalde 8. ve AB’de 3. ve ABC1’de 4. sırada olduğunu da hatırlatalım.

Arka Sokaklar'ı takdir etmek için yeni bir sebep daha! 7