Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisine çok farklı yenilikler geliyor!

Payitaht Abdülhamid dizisine çok farklı yenilikler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 4 sezondur devam etmekte olan Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bir yola giriyor… Aslında bu mecburi bir yol… Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin yeni bölümlerinin sette çekilmesi mümkün değil.

TRT’nin kurumsal kararı gereği setlerde çalışmalar durduruldu. Ancak yeni bir yol da bulundu. Seksenler, Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim ekipleri evlerinden çektikleri videolarla hazırlanan dizilerle yine TRT1 ekranında yer almaya devam edecekler. Seksenler oyuncuları Ev Yapımı dizisiyle 9 Nisan Perşembe ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim için çalışmalar sürüyor.

Peki, Cuma akşamlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’e ne olacak? Çok başarılı gidişatı bulunan dizi sezon finali yapmak yerine yeni bir anlayış ile çekilecek.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, yönetmenlerin uzaktan bağlanarak oyunculara yol göstereceği, şimdiden birçok oyuncunun evine teknik malzemelerin yerleştirildiği, evlere yüksek kaliteli çekim için sistemler kurulduğu konusunda bilgiler sundu. Koloğlu’nun köşe yazısında Payitaht Abdülhamid için de yeni bir dönemin başladığını belirten şu ifadeler yer alıyor:

“Gelen bilgilere göre ‘Payitaht Abdülhamid’ için de çalışmalar devam ediyor. Yani bu ekiple de bir proje düşünülüyor.”

Nasıl bir proje olacak, şimdiden merakla bekleniyor. Anlaşılan TRT1 uzun bir zaman süreceğini hesap ederek koronavirüs günlerinde setlere çıkılmasına izin vermeden bu yeni konseptlerle yoluna devam edecek.