Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler’den Baraj’a Biran Damla Yılmaz’ın değişimi büyük oldu!

Kırgın Çiçekler’den Baraj’a Biran Damla Yılmaz’ın değişimi büyük oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırgın Çiçekler dizisi sayesinde büyük popülerlik kazanan Biran Damla Yılmaz, 2 sezon dizilere ara vermişti. Yaz ayında Canevim dizisinde rol alan oyuncu, geçtiğimiz ay ise Baraj isimli yeni diziyle Fox TV ekranında izleyicilerin karşısına çıktı.

Baraj dizisindeki Nehir karakteri ile sempatikliğini ortaya koyan, Kırgın Çiçekler’deki ağır başlı Eylül’den farklı bir noktaya geçen oyuncu, takipçilerini de bir hayli şaşırttı. Neşeli, enerji dolu bir Nehir olarak ekranda oyuncuyu gören hayranları sosyal medyada yaptıkları eleştirilerle dikkat çekti.

Kırgın Çiçekler'den Baraj'a Biran Damla Yılmaz'ın değişimi büyük oldu! 7

“Neden bu kadar gülüyorsun ve enerjiksin. Biz, seni Kırgın Çiçekler’deki Eylül gibi ağırbaşlı zannediyorduk” şeklinde eleştiriler alan Biran Damla Yılmaz, konuyla ilgili bir açıklama yapma ihtiyacı hissetti.

Oyuncu diyor ki;

“Öncelikle hepinizi çok seviyorum! Tüm yorumları okuyorum. Tüm güzel yorumlarınız için teşekkür ederim:. Olumsuz yorumlarınıza da (terbiye sınırı içinde olduğu sürece ) saygı duyuyorum. Bazı eleştirileri yanıtlamak isterim;

1. Dizilerdeki karakterler ben değilim:) Dizi karakteri o; nedenle o karakter gibi davranmamı, yaşamamı beklemeyin lütfen :)

2. Ben, pozitif düşünen ve etrafımda da öyle insanlarla arkadaşlık kuran biriyim. Tabii ki benim de sıkıntılı dönemlerim oluyor; ama bunu dışarı yansıtmadan kendi içimde çözüyorum. O nedenle evet çok hareketliyim, çok gülüyorum ve çok enerjik konuşuyorum. Ayrıca çok gencim! Hepinizi çok öpüyorum.”