Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid yeni sezonu 5 Ekim’de TRT 1 ekranında başlıyor

Payitaht Abdülhamid yeni sezonu 5 Ekim’de TRT 1 ekranında başlıyor

tarafından ker_def

Payitaht Abdülhamid dizisi ilk bölümünden itibaren büyük yankı uyandırdı.  TRT1’nin dizisi Payitaht Abdülhamit Cuma günleri izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Osmanlı İmparatorluğu’nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla dizinin yeni sezonu izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon başlama tarihi 5 Ekim Cuma olarak belirlendi.

İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonundan görüntüler… Videodan izleyebilirsiniz…

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİ

Çekimlerine Kocaeli Seka Film Platolarında başlanan dizinin, yönetmen koltuğunda “Kurtlar Vadisi”, “Elveda Rumeli” gibi başarılı dizi projeleriyle tanıdığımız Serdar Akar oturuyor. Sultan Abdülhamid Han karakterini ise, “Ihlamur Altında”, “Tatar Ramazan”, “Bir Çocuk Sevdim”, “Babam ve Ailesi” ve en son TRT’nin mini dizisi “Son Destan” gibi projelerde seyircinin severek izlediği Bülent İnal üstleniyor.

Başrollerinde; Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal’ın yer aldığı diziye yeni sezonda yeni isimler de katıldı.

Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Hakan Yufkacıgil, Güven Kıraç, Başak Daşman dizinin 3. sezonuna katıldılar… Yapımcı büyük oynuyor, TRT 1 heyecanla bekliyor…

İzleyiciler ise şaşkına dönüyor… Zira dizinin 55. bölüm 4. fragmanında Gürkan Uygun ile yapılan açılış, yeni oyuncuların kısa sahneleri heyecanı bir hayli artırdı.

Yeni oyuncuların canlandıracakları karakterlerin özellikleri de merak edilmeye başlandı.

Dizinin dış mekan çekimlerinde de belirgin bir kalite artışını gözlemliyoruz.

Görüntü Yönetmenliğini Filinta’nın muhteşem görüntülerine imza atan Sami Saydan üstlenirken, Uygulayıcı Yapımcılığını Özlem Taşpınar, Sanat Yönetmenliğini Yelkan İşkorkutan, Sanat Danışmanlığını Reza Hemmatirad, Kostüm Tasarımını Barış Karaca, Tarih Danışmanlığını Azmi Özcan, Konsept Danışmanlığını Selman Kayabaşı, Cast Direktörlüğünü Tuncay Altınoğlu, Kurgu Yönetmenliğini Kemalettin Osmanlı ve müziklerini Yıldıray Gürgen üstleniyor. Dizinin Post ve Mix’ini Üs Yapım üstlenirken, Efekt ve CGI’lara Digiflame imza atacak.