Ana sayfa Sosyal Medya Payitaht Abdülhamid yeniden izleyicilerin gözüne girdi!

Payitaht Abdülhamid yeniden izleyicilerin gözüne girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisinde 114.bölüm geride kaldı.Bülent İnal’ın müthiş oyunculuğu ile takdir topladığı yapım özellikle son 2-3 aylık performansı ile adeta yeniden doğdu.

4. sezonuyla ekranda yer alan yapım bir ara izleyicilerden ciddi anlamda tepki almıştı. Senaryoya yönelik sosyal medyada dalga dalga yayılan eleştirilerin ardından dizinin bugünlerde izleyicilerini yeniden bir araya topladığı, eleştirilerin yerini takdirlerin aldığını yine sosyal medyadaki yorumlardan anlayabilirsiniz.

Artık kendini tekrar etmeyen, her yeni bölümü merakla beklenen bir duruma gelen Payitaht Abdülhamid dizisine koronavirüs nedeniyle sete 2 hafta ara verilmiş olsa da eldeki stok bölümlerin fazlalığı büyük avantaj oldu.Dizi 3 Nisan Cuma günü de 115. bölümü ile devam edecek. Rakip diziler ise önümüzdeki hafta ya tekrar bölümleri ile ya da yerlerini başka programlara kaptıracak. Çok az sayıda dizinin yeni bölümünün önümüzdeki haftadan itibaren ekranda olacağı öngörülüyor.

Payitaht Abdülhamid izleyicileri ise stokların yeterli olması nedeniyle dizilerinden mahrum kalmayacak. Sosyal medyadaki yorumlara dönersek izleyicilerin gidişattan memnun olduğunu görebiliriz.

Bir izleyici diyor ki, “Payitaht Abdülhamid dizisi 4.sezonu muhteşem bir şekilde ilerletmekte. Hele ki son 3 ay mükemmeldi gittikçe güzelleşen tek dizidir.”

114. bölümün ardından bir başka izleyici ise “Yeni bölümü dört gözle bekliyoruz. Emeğinize sağlık Payitaht ailesi çok güzel bir bölümdü” diyerek teşekkürlerini sundu.

Arada bazı eleştiriler de var.Mesela Abdülhamid’e suikast konusunun sıklıkla dile getirilmesi artık tepki toplamaya başladı.