Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın güzelliği, Aslı Enver’in çığlığı sosyal medyada yankı buldu

Birce Akalay’ın güzelliği, Aslı Enver’in çığlığı sosyal medyada yankı buldu

tarafından ker_def

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star Tv’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Babil’in, dün akşam yayınlanan 10’ncu bölümü seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizi AB grubunda en çok izlenen ikinci program olmayı başardı. ABC1 grubunda ise 3. sırada yerini aldı.

Gündeme dair yaptığı göndermelerle büyük dikkat çeken dizi, yaptığı eleştirel çıkışlarla da sosyal medyanın gündeminde bir hayli yer alıyor.. Dün akşam da benzer sahneler vardı… Aslı Enver’in kadın cinayetlerine yönelik sözleri herkesi çok etkiledi… Bir diğer detay ise Birce Akalay konusunda yaşandı. Dizide İlay karakterine hayat veren oyuncu yine sosyal medyada kendinden çok konuşturdu. İşte Babil dizisinin sosyal medya yansımaları…

Dizinin başrol oyuncularından ‘Ayşe’ (Nihal) karakterini canlandıran Aslı Enver’in kaybolan kız kardeşi için endişelendiği sahnedeki sözleri büyük yankı uyandırdı. Özellikle kadın cinayetlerine dikkat çeken sahne, sosyal medyada binlerce yorum aldı.

İşte Sosyal medyada bu sahne ile ilgili yapılan bazı paylaşımlar:

Birce Akalay'ın güzelliği, Aslı Enver'in çığlığı sosyal medyada yankı buldu 15

Birce Akalay'ın güzelliği, Aslı Enver'in çığlığı sosyal medyada yankı buldu 16

Birce Akalay'ın güzelliği, Aslı Enver'in çığlığı sosyal medyada yankı buldu 17

Birce Akalay'ın güzelliği, Aslı Enver'in çığlığı sosyal medyada yankı buldu 18

Heyecan ve duygu dolu sahnelerin eksik olmadığı bölümde, kız kardeşinin kaybolduğunu öğrenen Ayşe (Nihal), bir anda deliye döner. Kardeşi Buse’nin başına bir şey geldiğini düşünen Ayşe’yi sakinleştirmeye çalışan Komiser Sedat ise ne dese başarılı olamaz. Kardeşinin başına bir şey gelmesinden korkan Ayşe; ‘Kadınları plazaların tepesinden atıyorlar, kadınları evlerinin önünde bıçaklıyorlar’ diyerek çok önemli bir konuya dokundu.

Dizinin final sahnesinde İrfan ve İlay’ın birlikte şehir dışına çıktıkları sahnedeki diyalogları, seyirciden büyük beğeni topladı. Sosyal medyada Birce Akalay’ın güzelliği ve sahnenin etkileyiciliğine yönelik birçok mesaj paylaşıldı.

Birce Akalay'ın güzelliği, Aslı Enver'in çığlığı sosyal medyada yankı buldu 19 Birce Akalay'ın güzelliği, Aslı Enver'in çığlığı sosyal medyada yankı buldu 20 Birce Akalay'ın güzelliği, Aslı Enver'in çığlığı sosyal medyada yankı buldu 21

İlk kez birbirlerine bu kadar yakınlaşan İrfan ve İlay, sergiledikleri oyunculuk performanslarıyla da büyük beğeni topladı.

İkilinin bu sahnelerine hayran kalan seyirci, beğenisini sosyal medyadan yaptığı yorumlarla dile getirdi.

Birce Akalay'ın güzelliği, Aslı Enver'in çığlığı sosyal medyada yankı buldu 22 Birce Akalay'ın güzelliği, Aslı Enver'in çığlığı sosyal medyada yankı buldu 23

 

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular; Aslı Enver (Ayşe), Birce Akalay (İlay), Mesut Akusta (Süleyman), Nur Fettahoğlu (Eda) ve Ozan Güven (Egemen) başrolleri paylaşıyor.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. Babail, her Cuma, saat 20.00’de Star’da…