Ana sayfa Dizi Haberleri Pazar akşamları Kefaret ve Arıza’nın keyfini kaçırtacak dizi kararı!

Pazar akşamları Kefaret ve Arıza’nın keyfini kaçırtacak dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reyting rekabeti 3 dizi arasında yaşanıyor.Kefaret en çok izlenen yapım olarak öne çıkarken, Arıza da iyi bir izleyiciye sahip. Menajerimi Ara ise bu iki yapımı geriden takip ediyor. Tövbeler Olsun isimli TRT1 dizisi ise düşük reytingleriyle yoluna devam eden yapımlar arasında…

Kefaret’in başladığı günden bu yana ipleri eline aldığı Pazar akşamları, zaman zaman Arıza dizisinin de total grubunda rakibinden daha iyi sonuçlar aldığı bölümler oluyor… Ancak genellikle iki dizinin arasında geçen bir reyting rekabeti yaşanıyor.

Artık bu rekabet bambaşka bir noktaya taşınacak. 2021 yılında işler değişecek. Çünkü atv’nin yeni aldığı karar ile Hercai dizisi Pazar akşamları yayınlanmaya başlayacak.

1 Ocak Cuma günü Akıncı dizisi atv ekranında izleyicilerle buluştuktan sonra, Hercai de yeni günü olan Pazar akşamları 2021 yılında reyting yarışını iyice kızıştıracak. 10 Ocak Pazar itibari ile Kefaret, Arıza ve Menajerimi Ara dizileri için güçlü bir rakip geliyor.

Pazar akşamları Kefaret ve Arıza'nın keyfini kaçırtacak dizi kararı! 1

Hercai, 3. sezonunu yaşıyor ve hikaye güçlü bir şekilde ilerliyor. Sezonun başlarında düşük reytingler alındı belki ama sonra düzelme yaşandı ve totalde güçlü bir noktaya gelen Hercai, yine aynı grupta en çok izlenen dizi yarışını yapan Kefaret ve Arıza’ya rakip oldu.

Hercai’nin denkleme katılması ile birlikte pazar dizileri için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.