Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil doğum gününde garip duygular içinde, ağlama krizine girebilir!

Pelin Akil doğum gününde garip duygular içinde, ağlama krizine girebilir!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Pelin Akil, bugün farklı duygular içinde.

Televizyon Gazetesi Detay – 17 Nisan 1986 doğumlu olan Pelin Akil, doğum günü dolayısıyla hislerini anlatan bir paylaşım yaptı.

Instagram hesabından hoş bir fotoğrafı ile uzun bir mesaj paylaşan Pelin Akil, çok garip duygular içinde olduğunu belirtiyor.

İkiz kızlarının doğumunu sabırsızlıkla bekleyen Pelin Akil, onlar sayesinde coşkulu duygular içinde olduğunu belirtiyor.

“Allah hayırlısıyla izin verirse, anne olacak olmamın arifesinde beni ben yapan insanlara ,kızlarımın kocaman ailesine teşekkür etmek istiyorum” diye yazan Pelin Akil, ağlama krizlerine girme arifesinde olduğunu da belirtmekte.

İşte Pelin Akil’in duygu yüklü doğum günü mesajı:

Bugün benim doğum günüm. Herkes yavaş yavaş kutlamaya başlamışken ben bi kaç bişi yazmak istedim. Çok garip duygular içerisindeyim. Karnımda hareketlerini hissettiğim canım kızlarımdır belki bu denli çoşkulu duygular hissetmemin nedeni… Allah hayırlısıyla izin verirse,anne olacak olmamın arifesinde beni ben yapan insanlara,kızlarımın kocaman ailesine teşekkür etmek istiyorum.
Biraz önce doğum günümü kutlayan telefonda karşılıklı hüngür şakır ağladığımız anneciğim sağlıklı uzun anneanneliklerin olsun. Anneannelerin değeri ne kadar büyük bunu en iyi ben bilirim bunu biraz konuşsak ağlama krizlerine girerim. @ozgun_senay .Babam, zaman her şeyin ilacıymış gerçekten, seni hep yanımda istedim ve şükür ki bağlarımız eminim ki artık çok daha kuvvetli buna sebep olan kızlarıma teşekkür ederim @tarikakil Canım kocam, burnumda tütenim, yazarken gözlerimi dolduran güzel aşkım Allah seni başımdan eksik etmesin. Seni nasıl seviyorum,yanımdan gittiğin an nasıl özlüyorum Allah bilir. Hayat enerjim,ışığım, kızlarımın şahane babası. Sana tek söyleyeceğim, iyi ki… @anilaltann Ve ailen şükürler olsun ailem, kız kardeşim @minelaltann annem @denizbernaaltan babam @haaltan.34 ve kocaman ailen iyi ki ailem. Bu fotoğraftaki gibi hissetmemi sağlayan herkese, aileme,tüm dostlarıma, iş arkadaşlarıma, beni sevenlere, sevmeyenlere,hatalarıma,çocukluğuma,öğretmenlerime,içimdeki çocuğa,çocukluğuma teşekkür ederim. İyi ki doğdum. ?????

Pelin Akil doğum gününde garip duygular içinde, ağlama krizine girebilir! 7