Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Akil ekrana değil ama sahnelere dönüş yapıyor!

Pelin Akil ekrana değil ama sahnelere dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil, ikiz bebekleri Alin ve Lina’yı doğurduktan sonra onların bakımı için tüm zamanını harcamaktaydı. Oyuncu, mesleğine yavaş yavaş dönmeye başlıyor.

Son Beş Yıl isimli müzikalle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Pelin Akil, Kaan Sekban ile birlikte sahnelerde olacak.

Müzikal 16 Kasım akşamı Leyla Gencer Opera ve Tiyatro Sanat Merkezi’nde seyircisiyle buluşacak… Öncesinde ise bir araya gelerek müzikalden bir bölüm sundu.

Anıl Altan eşinin o anlarını instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine duyurdu.

Pelin Akil ekrana değil ama sahnelere dönüş yapıyor! 7

MÜZİKAL HAKKINDA DETAY:

Son Beş Yıl; Yirmili yaşlarında iki gencin bir türlü bitmeyen aşk hikayesidir. Kariyerinde tırmanışa geçmiş bir yazar olan Jamie, ani başarısını telaşlı aşk hayatı ile dengelemekte zorlanırken, gelecek vaad eden bir oyuncu olarak anılan Cathy bir süredir kariyerinde yaşadığı durgunluk nedeniyle endişelenmekte bir taraftan da kocasının yükselişine tanıklık etmektedir. Jamie yaşadıklarını kronolojik bir sırayla anlatırken Cathy ilişkilerinin son gününden başlar anlatmaya ve ikilinin hikayesi tam ortada kesişir; düğünlerinde…