Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil ile Anıl Altan esprili mesajlarıyla yeni proje müjdesi mi verdi?

Pelin Akil ile Anıl Altan esprili mesajlarıyla yeni proje müjdesi mi verdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Dağları’ndan havuz pozu paylaşan Anıl Altan’a eşi Pelin Akil’den gelen kıskançlık notu sosyal medyada espri konusu oldu.

Altan’ın bu halini kıskanan eşi Pelin Akil,baba olduğu hatırlatması yaptı.

Çiftin hayranları bu esprili diyaloğa bir hayli güldü. İkili arasındaki yazışmalar instagram’da dikkat çekti. Ancak bu bir kıskançlık mesajlaşmasından daha çok, sanki çiftin vermek istediği farklı bir mesaj gibiydi.

Pelin Akil ile Anıl Altan esprili mesajlarıyla yeni proje müjdesi mi verdi? 8

Hatırlanacağı gibi ünlü çift geçtiğimiz hafta birlikte yeni bir projelerinin olduğunu yazmış ve yakın zaman içinde açıklayacaklarını söylemişti.

İkilinin sosyal medyadaki karşılıklı mesajlaşmasında Anıl Altan’ın “kabulET” ve ‘steak house’ göndermeleri acaba çift yeni bir mekan mı açıyor, sorusunu sordurdu.

Anıl Altan’ın “Bu arada daha açılmadıysa bir steak house mekan adı ‘kabulET’ güzel olur, aklında olsun yarın öbür gün açarsan” diye yazdı.

Pelin Akil ile Anıl Altan esprili mesajlarıyla yeni proje müjdesi mi verdi? 9

Pelin Akil ise bu mesaja yanıt olarak “Anıl Altan hareketlerine dikkat ‘ET’ de güzel bi etçi dükkanı olabilir” şeklinde yanıt verdi.

Sosyal medyayı yoğun şekilde kullanan çift bi diyalogları ile ‘et üzerine’ yeni bir mekan açacakları iması mı yaptı, yoksa tesadüf müydü? İşte bu sorunun yanıtı yakında ortaya çıkacaktır.