Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil, kızları Alin ve Lina’nın son halini paylaştı!

Pelin Akil, kızları Alin ve Lina’nın son halini paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pelin Akil önceki hafta doğum yaparak kızları Alin ve Lina’yı dünyaya getirmişti. Bebekleri ile birlikte hastanede kalmaya devam eden Pelin Akil, hastane odasının özel şekilde hazırlanmasını sağlayanlara instagram hesabından teşekkür etti.

Kızları için “Cennet kokulu pamuk kızlarım” ifadesini kullanan Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile birlikte kızlarını sevdikleri anın fotoğrafını paylaştı.

Gonca Vuslateri, Burcu Binici, İpek Karapınar gibi ünlü isimler de bu paylaşımı hem beğendi hem de emojilerle sevgilerini iletti.

Paylaşım 250 bine yakın beğeni topladı.

Yorumlarda “Çiçek gibi ailesiniz. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin” ve benzeri ifadeler dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

Babaannesinin kurabiyeleri ?,anneannesinin lolipopları?,babasının fındıkları,benim cennet kokulu pamuk kızlarım @alinlinaaltann Ne de güzel hazırladılar hastane odanızı özenle… Artık aile olduğumuz @designandevents e tam da onlar için duyduğum hisleri yansıtan bu harika süslemelerinden dolayı teşekkür ederim. Kapı süsümüzü de elleriyle özenle işleyen @tugcekicirmacrame harikasın ♥️ Fotoğraflarsa ? @valentinusphotos @valentinusphotosbaby ellerinize sağlık ?????

Pelin Akil, kızları Alin ve Lina'nın son halini paylaştı! 7