Ana sayfa Sinema Pelin Akil, yeni bir rolle hayranlarının karşısına çıkıyor

Pelin Akil, yeni bir rolle hayranlarının karşısına çıkıyor

tarafından ker_def

Eşi Anıl Altan’ın bedelli askerlikteki kısa görevini bitirip dönmesinin sevincini yaşayan Pelin Akil, yeni bir rolle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Volkan Kocatürk, yapımcılığını Irmak Atabek’in üstlendiği, birbirinden farklı hayat ve sorunları olan 3 gencin mistik bir bilgisayar oyunu vasıtasıyla kendilerini keşfetmek üzere zamanın farklı bir dilimine, “1915 Çanakkalesi”ne gitmesini konu alan “Keşif”19 Ekim’de vizyona giriyor.

Başrollerinde Sude Zulal Güler, İbrahim Yıldız ve Burak Can, Yurdaer Okur, Pelin Akil ve Rüzgar Aksoy rol alıyor.

Farklı şehirlerde, sosyal çevrelerde ve aile ortamlarında yaşayan üç gencin ortak yanı, bilgisayara duydukları ilgi ve farkına varmadan aynı dijital oyunu takıntı haline getirmiş olmalarıdır. Gençler oyunun ilerleyen aşamalarında karşılarına çıkan gizemli sorulara cevap vererek bir zaman tünelinin kapılarını açıyor. Kendilerini Çanakkale Savaşı’nda bulan üç genç, neler olduğunu anlamaya çalışırken bugüne, yani 2018’e geri dönmenin tek yolunun oyunun kendilerine verdiği görevleri yerine getirmekten geçtiğinin farkına varıyor. Gençler savaşın ortasında evlerine dönmeye çalışırken bir yandan da kendilerini keşfediyor.

Pelin Akil, yeni bir rolle hayranlarının karşısına çıkıyor 7