Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan, Serenay Aktaş, Merve Oflaz ve Merve Boluğur’dan stil şovu!

Pelin Karahan, Serenay Aktaş, Merve Oflaz ve Merve Boluğur’dan stil şovu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram hesaplarından paylaşımda bulunan Pelin Karahan, Serenay Aktaş, Merve Oflaz ve Merve Boluğur, farklı stilleri ile göz doldurdu. Takipçilerinden beğeniler ve iltifatlar alan oyuncular güzellikleriyle de göz doldurdu.

İki çocuk annesi olan Pelin Karahan, dekolteli elbisesi ile afili bir poz verdi. Oyuncu, fazla kilolarının olması ile eleştiriliyordu. Karahan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda abartıldığı gibi fazla bir kilosunun olmadığını gösteriyor.

Pelin Karahan, Serenay Aktaş, Merve Oflaz ve Merve Boluğur'dan stil şovu! 10

Serenay Aktaş da sıklıkla tatil pozları paylaşıyor. Ünlü oyuncu, “Gerçekten sessizleştiğinde, içerisi gerçekten gürültülü oluyor” notuyla bikinili pozunu yayınladı.  Takipçileri ünlü oyuncunun fit haline ve güzelliğine yönelik yorumlar yaptı.

Pelin Karahan, Serenay Aktaş, Merve Oflaz ve Merve Boluğur'dan stil şovu! 11

Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser karakterine hayat vermekte olan Merve Oflaz da fit vücudu ile dikkat çeken isimlerden birisi. Sporu yaşam tarzına dönüştüren oyuncu, dizinin yeni sezon çekimlerinin başlamasını bekliyor.

Pelin Karahan, Serenay Aktaş, Merve Oflaz ve Merve Boluğur'dan stil şovu! 12

Merve Oflaz son dönemin en mutlu ünlüleri arasında… Burak Dayı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen oyuncu tatiline son vererek İstanbul’a döndü. Boğaz manzarası ile göz dolduran Merve Boluğur’a takipçilerinden birçok iltifat yapıldı.

Manzara????????????????????????????????????????????????????

Pelin Karahan, Serenay Aktaş, Merve Oflaz ve Merve Boluğur'dan stil şovu! 13