Ana sayfa Sosyal Medya Engin Öztürk, Serkan Çayoğlu ve Hilmi Cem İntepe’den karizma çıkışı!

Engin Öztürk, Serkan Çayoğlu ve Hilmi Cem İntepe’den karizma çıkışı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımlarında sergiledikleri karizma şovu dikkatlerden kaçmadı. Engin Öztürk, Serkan Çayoğlu ve Hilmi Cem İntepe fotoğrafları ile hayranlarından binlerce beğeni ve iltifat içerikli yorum aldı.

Hakan Muhafız dizisinin ardından Netflix için çekimleri tamamlanan 50 metrekare isimli yapımda rol alan Engin Öztürk, tatilin son günlerini yaşıyor. Oyuncu “Bir yazın daha sonuna” ifadesiyle aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Engin Öztürk, Serkan Çayoğlu ve Hilmi Cem İntepe'den karizma çıkışı! 9

Yeni Hayat dizisi 3 Eylül Perşembe akşamı başlıyor ve Serkan Çayoğlu hayranları uzun süredir bu günü bekliyor… Melisa Aslı Pamuk ile başrolü paylaşan Serkan Çayoğlu, takipçileri tarafından son dönemde sosyal medyada sıkça dillendiriliyor. Zaman zaman paylaşım yapan Serkan Çayoğlu ise karizmasını sergilediği fotoğrafı ile hayranlarının beğenisini topladı.

Engin Öztürk, Serkan Çayoğlu ve Hilmi Cem İntepe'den karizma çıkışı! 10

Ünlü oyuncu Hilmi Cem İntepe, 6 Eylül Pazar akşamı atv ekranında başlayacak olan Maria ile Mustafa dizisinde Jessica May ile başrolde bulunuyor. Oyuncunun yeni dizisi öncesi hayranları bir hayli heyecanlı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan İntepe, “Bi taraf siyah olur, bi taraf beyaz” notu ile aşağıdaki karizma pozunu paylaştı.

Engin Öztürk, Serkan Çayoğlu ve Hilmi Cem İntepe'den karizma çıkışı! 11