Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Tahta dizisinin vedası için senaryo üzerinden ilk sinyali verdiler!

Kara Tahta dizisinin vedası için senaryo üzerinden ilk sinyali verdiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları başlayan Kara Tahta dizisi büyük umutlarla izleyicilerin karşısına çıktı. Aslında geniş bir izleyici kitlesini etkileyen bir diziydi ama ilk bölümlerin biraz donuk kalması ve Miray Daner’in canlandırdığı Irmak karakterinin de geri planda tutulması dizinin iyi bir çıkış yapmasını engelledi.

Furkan Andıç her zaman bildiğimiz gibi yine izleyicileri derinden etkilemesini başarırken, Miray Daner, biraz daha geç açılan isim oldu… Kara Tahta dizisiyle birlikte TRT1’de de önemli bir anlayış farklılığı oluşmaya başladığını görüyoruz. Daha önce birçok dizisi için düşük reyting alsa bile daha uzun süreler yanında tutan TRT1, artık bu tavırdan vazgeçmişe benziyor.

Kara Tahta gibi her şeyi iyi oturtulmuş ve sosyal medyada da çok güçlü bir etkileşim alan, youtube üzerindeki videolara ilginin büyük olduğu bir diziyi 10. bölümde yayından kaldırma kararı alınması garipsendi.

Bunun nedeni de kamu yayıncısı olan TRT1’in en önemli özelliği olarak sadece reytinge bakmayan, izleyicilerin tepkilerini de ölçerek projelere özel kanaldan daha fazla süre vermesiydi… Fakat bu durumu Kara Tahta dizisinde göremeyeceğiz.

Gelen haberlere göre bu hafta 9. bölümü yayınlanacak olan Kara Tahta dizisinin gelecek hafta final yapması bekleniyor. Bu beklentiyi güçlü kılan detay ise dizinin fragmanı ile verildi.

Kara Tahta’nın hikayesinde Irmak ile Atlas evleniyor. Yani aşıklar kavuşuyor. Birçok hikaye için aşıkların kavuşması demek, o hikayenin bitişinin mesajı demektir. Çünkü merak edilen en önemli unsur netleştiği zaman hikaye de artık eskisi kadar ilgi çekmez.