Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Karahan’ın son halini gören şaşırıyor!

Pelin Karahan’ın son halini gören şaşırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz ay Pinhani’nin “Dön bak dünyaya” isimli klibinde yer almıştı. Kavak Yelleri dizi ekibinin yıllar sonraki hallerinden oluşan bu klip büyük beğeni toplamıştı. Pelin Karahan, karantina dönemini olumlu geçirenler arasında bulunuyor.

Ailesi ile birlikte eve kapanan oyuncu, birçok ünlü ismin aksine bu günleri kilo alarak değil, kilo vererek geçirdi. Pelin Karahan, bunun sebebini ise sürekli spor yapması olarak açıklıyor.
Alışverişe çıkan ve kameralara yakalanan ünlü oyuncu, “Ben kendimi bırakmadım, bol bol spor yaptım. Kilo almayı bırakın, kilo verdim” açıklamasını yaptı.

Eşi Bedri Güntay ile zaman zaman market alışverişi için de olsa dışarı çıktıklarını belirten ünlü oyuncu, çocuklarının ise bu süreçte hep evde kaldığını hatırlattı.

Pelin Karahan, “”Biz gene iyiyiz, arada sırada market alışverişi için çıktık dışarıya, ama çocuklar hiç evden çıkmadılar. Artık çok bunalıyorlar” dedi.

Pelin Karahan, ailesi ile birlikte yakın zaman sonra Bodrum’daki evlerine giderek, tatil günlerine başlayacak. İşte ünlü oyuncunun son hali…

Pelin Karahan'ın son halini gören şaşırıyor! 7