Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Burak Özçivit herkesi fena halde yanılttı!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit herkesi fena halde yanılttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ ÖZEL – Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in aşk yaşamasının sebebi olan dizi Çalıkuşu idi… Sette tanışan iki ünlü isim, birbirlerinden ilk etkilenmeleri de bu dizide yaşadı… Magazin basınının uzun süre takibine rağmen aşklarını bir dönem gizli saklı yaşayan ünlü çiftin, o günlerden bu günlere geleceğini kimse tahmin edemezdi. Birçok kişi bu aşkın kısa sürede biteceğini, Burak Özçivit’in çapkınlıklarının öne çıkacağını düşünmüştü. Ancak iki ünlü isim herkesi fena halde yanılttı ve örnek bir çift oldu.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit aşkı öyle kolay da olmadı. Evcen’in kaprisleriyle geçen bir dönem vardı ama Burak Özçivit kararlı tutumu ile, tüm bu kaprisleri aşmayı bildi. Fahriye Evcen’den önce Ceylan Çapa ile aşk yaşayan Burak Özçivit’in çapkınlıkları biliniyordu. Ancak Fahriye Evcen ile aşkıyla birlikte hayatı da bambaşka bir noktaya doğru ilerledi. 3 yıllık ilişkilerinin ardından çift 2017 yılının Temmuz ayında görkemli bir törenle evlendi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit herkesi fena halde yanılttı! 9

2019 yılının Nisan ayında ise çiftin bebekleri Karan dünyaya geldi. İki ünlü oyuncunun ilk aşk yaşadığı dönemden bugünkü aile tablosuna yolculuklarında örnek bir görüntü çizmeleri de şaşırtıcıydı.

Her ikisi de çok ünlü olan ikili, hayatlarını hiç göz önünde yaşamadı. Her zaman dikkatli ve birbirlerine karşı da özenliydiler. Çiftin ilişkilerinin geldiği noktada Fahriye Evcen’in eşi Burak Özçivit’in daha olgun bir kişiliğe kavuşmasında da önemli bir etkisinin olduğu görülüyor.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit herkesi fena halde yanılttı! 10

Kuruluş Osman dizisinde başrolde yer alan Burak Özçivit, özel hayatının yanı sıra iş yaşamında da istikrarını korudu. İki ünlü oyuncunun aşkları topluma da örnek teşkil etti.

Burak Özçivit, 34.yaşını kutlayan eşi Fahriye Evcen’e doğum günü sürprizi olarak hoş bir hediye verdi.

Özel olarak yaptırılan pasta üzerine oğlu ve eşinin resmini ekleten Burak Özçivit, ‘Ailece nice seneler’ notuyla verebileceği en güzel hediyeyi ve mesajı da vermiş oldu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit herkesi fena halde yanılttı! 11