Ana sayfa Sosyal Medya Pembe takım elbisesiyle sosyal medyada arz-ı endam eden Kıvanç Tatlıtuğ yine yaptı yapacağını!

Pembe takım elbisesiyle sosyal medyada arz-ı endam eden Kıvanç Tatlıtuğ yine yaptı yapacağını!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Beren Saat ile yıllar sonra bu defa sinema filmi için bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, instagram hesabından set hallerini paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un karavanda, pembe takım elbisesiyle verdiği poz sosyal medyayı adeta salladı. Ünlü oyuncunun fotoğrafı bir saat içerisinde 4 bine yakın yorum aldı.

Hayranları, oyuncunun setten karavan içerisinde, “Haller” notunu düştüğü pembe takım elbiseli pozuna çeşitli yorumlarda bulundular.

Yorumlardan bazıları şöyle; “Pembenin en güzel tonu olmuşsun be adam”, Bir adam 17’sinde, 20’sinde, 30’unda bu kadar yakışıklı karizma olabilir mi? İyiki varsın kral”, “Tarzsın baba yine maşallah.”

Pembe takım elbisesiyle sosyal medyada arz-ı endam eden Kıvanç Tatlıtuğ yine yaptı yapacağını! 7

Yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde destan yazan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı yeni filmin çekimleri devam ediyor. İlk duyulduğu andan itibaren büyük heyecan yaratan filmle ilgili çok fazla detay yok.

Aşk-ı Memnu’nun fırtınalı aşk yaşayan Bihter ve Behlül’ünü canlandıran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden bir araya geleceği proje duyurulduğu andan itibaren büyük olay yarattı.

İkiliyi yeniden birlikte izlemek isteyen hayranları mutluluklarını sosyal medyadan da paylaşmıştı. Zaman zaman filmin setinden gelen fotoğraf kareleri heyecanı iyice artırıyor. İkilinin baş rolünde yer aldığı film Netflix’de yayınlanacak.