Ana sayfa Sosyal Medya Seni Kalbime Sakladım’ın final kararına Ekin Mert Daymaz da tepki gösterdi!

Seni Kalbime Sakladım’ın final kararına Ekin Mert Daymaz da tepki gösterdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yaklaşık bir ay önce başlayan Seni Kalbime Sakladım ile ilgili alınan final kararı herkesi şok etti. Hatta başrol oyuncularından Ekin Mert Daymaz’ı ile. Daymaz şaşkınlığını ve tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi.

Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın yer aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisi perşembe akşamları TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşuyor. En son altıncı bölümü yayınlanan dizinin önümüzdeki hafta final yapacağı belirtildi. Gerekçe düşük reyting puanları.

Seni Kalbime Sakladım dizisiyle ilgili alınan bu final kararı herkesin büyük tepkisine yol açtı. İzleyiciler bu kararın çok erken verildiğine dikkat çekti ve en azından sezon sonuna kadar şans verilmesi gerektiğini vurguladı. Final kararına tepki gösteren sadece izleyici değildi.

Seni Kalbime Sakladım’ın final kararına Ekin Mert Daymaz da tepki gösterdi! 7

Dizide Civanmert karakterini canlandıran Ekin Mert Daymaz da kararı şaşkınlıkla karşıladı. Tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Daymaz, “Neden? Sebep? İnanın bilmiyorum.” diye yazdı. Bu durum gösteriyor ki Ekin Mert Daymaz da final kararının yanlış olduğunu düşünenlerden biri.

İzleyiciler, TRT 1’in final kararından son dakikada vazgeçtiği Kara Tahta dizisi gibi Seni Kalbime Sakladım’ın final kararından da vazgeçilmesi gerektiğini belirtiyor. TRT 1 kısa süre önce ilk bölümden bu yana reytingleri çok kötü giden Kara Tahta dizisi için final kararı almış, kısa süre sonra bu kararından vazgeçmişti.

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu Seni Kalbime Sakladım izleyici tarafından çok sevildi. Ancak reytinglerde dikkat çekici bir başarı elde edemedi. Ancak dizi sosyal medyada ise çok başarılı sonuçlar elde etti.