Ana sayfa Dizi Haberleri Perişan oldular! Babil dizisindeki kaza sahnesinin kamera arkası Aslı Enver’den geldi

Perişan oldular! Babil dizisindeki kaza sahnesinin kamera arkası Aslı Enver’den geldi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncuları ve hikayesiyle dikkat çeken Babil dizisi, dün akşam 15. bölümüyle ekrana geldi. Star TV’de yayınlanan dizide Süleyman ve onunla ilgili bağlantıları anlatan İrfan hapisten delil yetersizliği ile çıktı. Egemen’in tüm ısrarlarına karşın Süleyman, İrfan’ın ortalıkta dolaşmasından rahatsız olup onu öldürmek istedi.

Nihal ile işbirliği yapan İrfan, oğlunun bırakmamak için büyük mücadele verirken, aynı zamanda Kudret ile iş anlaşması yaparak elini de güçlü tutmaya çalıştı. Ancak İrfan’ın tüm hamlelerini gören Süleyman, onun ölmesini istedi ve aracının fren ayarları bozuldu.

İrfan, frenlerinin tutmadığını Nihal’e telefonda anlatırken, Nihal de bir takside onu takip ediyordu. Ormanlık bir arazide araç yuvarlandı ve İrfan yaralandı. Nihal bu esnada yetişerek onu zorla araçtan çıkardı ve uzaklaştırdı. Tam o anda araç patladı.

Perişan oldular! Babil dizisindeki kaza sahnesinin kamera arkası Aslı Enver'den geldi 8

Dizinin bu sahnesi, ormanlık bir yerde ve tam 3 aracın pert edilmesiyle çekildi. Zorlu şartlarda yaşanan bu çekimler sırasında oyuncular da çamur, toz, toprak içinde kaldılar. Yerlerde sürünen ve üstü başı, eli yüzü kirlenen oyunculardan Aslı Enver, bir kaç gün önce bu sahne henüz yayınlanmamışken bir fotoğraf paylaşmıştı sosyal medyadan.

Aşağıda yer alan fotoğrafta Halit Ergenç ve Aslı Enver’in sahne sonrası ayakkabıları, elleri ve üstlerinin kir içinde kaldığı görülüyor. Ekranda bir kaç dakika yer alan sahnelerin kamera arkasında büyük ve zorlu bir mücadele yaşanıyor aslında. Saatlerce süren çekimler sırasında hem kamera arkasındaki ekip hem de oyuncular için meşakkatli anlar yaşanmakta.

Perişan oldular! Babil dizisindeki kaza sahnesinin kamera arkası Aslı Enver'den geldi 9

Bu arada dizide Nihal ve İrfan’ı birbirine yakıştıranların isteği de gerçekleşiyor gibi… Zira Eda’nın kendisine hayatının en büyük yalanını söylediği, oğlunun kendi oğlu olmadığını öğrenen İrfan, İlay’ın da Süleyman ile evlenmesiyle iki kadını da hayatından çıkardı.

Nihal ile bu kaza sonrası daha da yakınlaştıkları görülürken, önümüzdeki bölümlerde yeni bir aşkın da işaretleri verildi.

Babil 15. bölümüyle, AB ve ABC1 gruplarında yükselişine adım adım olsa da devam ediyor. Çok etkili sahnelerin olduğu, müthiş bir oyunculuk performansının sergilendiği dizi daha iyi yerleri hak ediyor ama çok fazla rakibi olduğu da kesin… Babil’in total performansı ise çok sıkıntılı…

İşte o kaza sahnesi: