Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Altuğ’dan Doğa Rutkay’a bir büyük duruş! Sıra, Halit Ergenç – Bergüzar Korel çiftinde!

Pınar Altuğ’dan Doğa Rutkay’a bir büyük duruş! Sıra, Halit Ergenç – Bergüzar Korel çiftinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Halit Ergenç ve Bergüzar Korel yeni iyilik trendine destek verdi!Ünlü isimlerin özel günlerinde hayranlarından olsun, dostlarından olsun bir hediye alma, onu mutlu etme durumu sıklıkla yaşanıyor.

İşte son dönemde bu konuda ünlü isimlerden arka arkaya önemli çıkışlar gelmekte.

PINAR ALTUĞ KAMPANYASI

Pınar Altuğ, bu yıl doğum gününü kutlayan ve hediye almak isteyen yakınlarına ve hayranlarına kız çocuklarının eğitimi için Koruncuk Vakfı’na destek olmaya devam etmişti.

Pınar Altuğ'dan Doğa Rutkay'a bir büyük duruş! Sıra, Halit Ergenç - Bergüzar Korel çiftinde! 10

Doğum günü kampanyasını sosyal medyadan duyuran Pınar Altuğ, ısrarlı takibi sonucunda 17 kız çocuğunun burs almasını sağlayarak büyük bir iyilik hareketi gerçekleştirmişti.

NESLİHAN ATAGÜL HAYRANLARI

Neslihan Atagül hayranları doğum günü için ünlü oyuncuya büyük bir sürprizde bulundu ve oyuncu adına Tohum Otizm Vakfı tarafından yürütülen Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Sınıfı Donatma Projesi için bağış yaptı.

3 özel eğitim sınıfının donanımı bu sayede sağlandı. Neslihan Atagül için de harika bir doğum günü hediyesi oldu.Şimdi hedef kampanyayı büyütmek ve daha fazla sınıfı donatmak.

Pınar Altuğ'dan Doğa Rutkay'a bir büyük duruş! Sıra, Halit Ergenç - Bergüzar Korel çiftinde! 11

HAZAL KAYA HAYRANLARI

Aynı şekilde Hazal Kaya hayranları da birçok jette bulundu. Kaya da bunları instagram hesabından yayınladı.

Mesela ünlü oyuncu adına bir panda evlat edinildi… Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışlar yapıldı.UNICEF Hayat Veren Hediyeler kampanyasına destek olundu. Darüşşafaka Cemiyeti’ne çocukların eğitim desteği için yardımda bulunuldu. Anne – Çocuk Eğitim Vakfı olan AÇEV’e bağış yapıldı.

DOĞA RUTKAY KAMPANYASI

Pınar Altuğ'dan Doğa Rutkay'a bir büyük duruş! Sıra, Halit Ergenç - Bergüzar Korel çiftinde! 12

Doğa Rutkay da doğum günü için hediye almak isteyen sevenlerine Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na destek olmaya davet etmiş ve bu iyilik hareketini destekleyen paylaşımlarıyla gündemde tutmuştu.

HALİT ERGENÇ – BERGÜZAR KOREL KAMPANYASI

İşte ünlü isimlerin bazen kendi çabaları, bazen hayranlarının çalışmaları ile yapılan bu iyilik hareketine bu sefer de Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çiftinden yeni bir adım geldi.

Pınar Altuğ'dan Doğa Rutkay'a bir büyük duruş! Sıra, Halit Ergenç - Bergüzar Korel çiftinde! 13

Bergüzar hanım hamile ve hem dostları hem de hayranları çifte sevgilerini göstermek adına bir hediye alma fikrinde olabilir.

Ünlü çift bunun yerine Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağış yapılmasını istiyor.

Posta gazetesinden Eylem İpek Şafak bu durumu köşesinde yazdı.

Çiftin bu adımı diğer birçok ünlü gibi iyilik hareketine bir yeni adım ekleyecek ve başka ünlü isimlere de örnek olacaktır.