Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz hakkında bilmedikleriniz! O Ses Türkiye’deki şaşkın halleri, küçükken Türkçe bilmemesi daha neler neler!

Pınar Deniz hakkında bilmedikleriniz! O Ses Türkiye’deki şaşkın halleri, küçükken Türkçe bilmemesi daha neler neler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, büyük dikkat çekmiş ve bu sezona da Bir Deli Rüzgar’da başrol olarak başlamıştı. Ancak dizisinin kısa süreli olması oyuncu için büyük şanssızlık olmuştu.

Pınar Deniz, youtube’da yayınlanan “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” kanalındaki röportajıyla enerjik, sempatik ve eğlenceli yönünü gösterdi.

Samimi ortamdaki röportajda Pınar Deniz, bol bol güldü, hatta kahkahalar attı.

Deniz soyadının gerçek soy ismi olduğunu ve sahne ismi gibi ad ve soyadının olmasının da tamamen tesadüf olduğunu ifade etti.

SOKAKTA PİJAMA İLE DOLAŞIYOR

Sokakta rahat şekilde gezdiğini ifade eden Pınar Deniz, Nişantaşı’nda da magazincilerle karşılaştığını belirtti. Sokakta bazen pijama ile dolaştığını ama magazincilere de yakalanmaktan korktuğunu ifade eden Pınar Deniz, gazetelere düşünce de ilginç yorumlar geldiğini anlattı. “Birisi ‘abi bunlarda hep pijama ile dolaşıyor’ diye yazdığını anlatan Pınar Deniz, “Topuklu ayakkabı mı giyeyim,kapımın önü” dedi.

HOBİ ODASI VAR

Evinde kıyafet odasının olmadığını anlatan Pınar Deniz, hobi odası olduğuna değindi. Pınar Deniz, “Dans edeyim, şarkı söyleyeyim, spor yapayım diye boydan boya aynalı bir oda var” diye konuştu.

ARAP KÖKENLİ

Mardinli olduğunu, Arap kökenli olduğunu ve Arapça bildiğini anlatan Pınar Deniz, ailesinin Lübnan’dan geldiğini belirtti.

Pınar Deniz, “Küçükken Türkçe bilmiyordum. Birinci sınfta ben ‘mama’ diye bağırıyordum. Aşağıdan anneme ‘mama’ diye seslenmeye utandığımdan yukarıya eve çıkıp öyle söyleyeceğimi söylüyordum” diye konuştu.

Arapça’yı unuttuğunu ve tekrar öğrenmek istediğini ifade eden Pınar Deniz, anne ve babasının evde Arapça konuştuğunu ayrıca babaannesinin Türkçe dahi bilmediğini söyledi.

Pınar Deniz, Arap hayranlarının fazla olmasını da bu duruma bağladı.

YURT DIŞINDAN ÇOK MESAJ ALIYOR

Pınar Deniz, dizisinin yurt dışına satılmasının ardından özellikle Latin Amerika’dan da sürekli mesajlar geldiğini ve bu duruma biraz şaşırdığını belirtti.

PINAR DENİZ’İN O SES TÜRKİYE ŞAŞKINLIĞI!

O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programına çağırılan Pınar Deniz, bant yapılan çekimleri canlı yapılıyor sanmış.

İlk sahneye çıkan ismin kendisi olduğunu söyleyen Pınar Deniz, “Bunu da deneyeyim diye gittim. Sahneye ilk ben çıktım, seste de sorun vardı. Provalarda ben müthiş, herkes bana diyor ki bu kız albüm yapsın… Ben canlı yayın zannediyorum. Çıktım, ilkim. Yanlış tondan girmişim, şarkıyı kestiler. Benim elim ayağım titredi. Zannediyorum ki bunun geri dönüşü yok. Sonra tekrar başaldık. Bence korkunç söylüyorum” şeklinde konuştu.

Videodan röportajın tamamını izleyebilirsiniz: