Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz koronavirüs dehşetinin tam ortasında ve çaresiz durumda!

Pınar Deniz koronavirüs dehşetinin tam ortasında ve çaresiz durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde Yıldız olarak ünlenen Pınar Deniz, en son geçtiğimiz yaz aylarında Netflix dizisi Aşk 101’de rol almıştı. Bu sezon anlaştığı projeler üst üste iptal olan oyuncu, koronavirüs dehşeti yaşadığımız şu günlerin en sıkıntılı ünlülerinden birisi. Koronavirüs dehşetinin ne demek olduğunu kendi ailesi ile öğrenen Pınar Deniz, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla takipçilerini büyük üzüntüye sevk etti.

Koronavirüs şüphesi ile annesi, anneannesi ve teyzesinin gözlem altında olduğunu belirten oyuncu. Hala sonuçların çıkmadığını ve artık bununla da ilgilenmediğini belirten bir mesaj paylaştı.

Ailesinin yaşadığı trajedinin en yakın tanığı olan Pınar Deniz, hayatında hiç bu kadar sıkışmadığını belirten ifadeleriyle koronavirüs salgınını önemsemeyenlere büyük bir ders veriyor. Oyuncunun sözleri herkes için bunun ne kadar yakın ve ne kadar büyük bir tehlike olduğunu anlatmaya yetiyor.

Pınar Deniz, bugün instagram hesabından şu sözlerle son durumunu anlattı:

“Hala bekliyoruz. Artık sonuçla ilgilenmiyorum. Pozitif ya da negatif tedavi görecekler ve çıkacaklar inanıyorum. Ama ben hayatımda bu kadar sıkıştığımı hatırlamıyorum. Annenin, sevdiklerinin sana ihtiyacı var ve elinden tutamıyorsun. Hepsi ayrı odalarda panik atak halinde. Geçecek diyorsun ama yanlarında olamıyorsun. Sizce bu hastalıktan daha korkunç değil mi? Ve hala dışarıda dolaşan insanları gördükçe içim daralıyor. Umarım bu duyguyla sınanmazsınız…”

Pınar Deniz koronavirüs dehşetinin tam ortasında ve çaresiz durumda! 7