Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’e arkadaşlarının taktığı ilginç lakaplar!

Pınar Deniz’e arkadaşlarının taktığı ilginç lakaplar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, youtube sohbetinde eski rol arkadaşı Berker Güven ile buluştu. İkili, Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol almıştı. Pınar Deniz, Yıldız karakteri ile öne çıktı. Berker Güven ise ilk rolü olan Aleksi’de çok başarılı performans sergiledi.

İkili diziden 2 yıl sonra bu sefer youtube canlı yayınında buluştu. Koronavirüs salgını nedeniyle her ikisi de evlerinden canlı yayına katıldı. Pınar Deniz, takipçilerinin bilmediği bazı konularda detaylar verdi. Filtre kahveyi sevdiğini, hep öğreniyor olma halinden memnun olduğunu anlatan oyuncu, arkadaşlarının kendisi için taktığı lakapları da açıkladı.

Pınar Deniz, “Pinoş diyorlar. Bazen yaşlı diyor. Onlar izlerse anlarlar” diye konuştu. Oyuncu, soğukkanlı ve itidalli yapısı nedeniyle kendisine ‘yaşlı’ diye hitap edildiğini söyledi.

Dans etmeyi ve eğlenmeyi çok seven birisi olduğunu anlatan Pınar Deniz’e Berker Güven de destek verdi. Güven, Pınar Deniz ile dışarıya çıkıp eğlenmeyi çok sevdiğini, bunun çok güzel bir eğlence türü olduğunu ifade etti.

Kurabiyeleri çok sevdiğini söyleyen Pınar Deniz, tiyatroda yer almayı çok istiyor. Fakat özel zaman ayırmak istediği için şu aşamada tiyatroyu düşünmüyor.

İlkokul 1. sınıfta sevdiği çocuğa gül verdiğini ama onu yediğini söyleyen Pınar Deniz, üniversiteye kadar bir sevgilisi olmamasını bu olaya bağladı. “Senin yüzünden ilişkim olmadı” diyen Pınar Deniz, bir hayli gülümsetti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.