Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu, duyarsız ünlülere çok kızdı!

Onur Büyüktopçu, duyarsız ünlülere çok kızdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Büyüktopçu,instagram hesabından yaptığı canlı yayında takipçilerine mesajlar verdi. Oyuncu, koronavirüs salgını günlerinin geçeceğini ve yeniden insanların bir arada olacağı günlerin geleceğini söyledi. “Belki o zaman sevginin, saygının ve anlayışın ne kadar daha önemli olduğunu daha da iyi anlayacağız” diye konuşan Onur Büyüktopçu, insanoğlunun bugünleri yaşaması gerektiğini ifade etti.

Yüzyıllardır insanların savaşlar ve hastalıklar atlattığını ama dünyanın dönmeye devam ettiğini anlatan Onur Büyüktopçu, her şeyin iyi olmasını temenni etti.

Sosyal medyada takip edilen ünlü isimlerle ilgili ilgili duyarsızlık eleştirisinde bulunan oyuncu, “Kimisi yurt dışına gidiyor, yurt dışından geliyor karantinaya girmiyor. 14 gün kuralını yok sayıyor. Kimisi evde kalmayın, dışarıya çıkın diyor. Evden çıkmayın, eğer işiniz yoksa evden çıkmayın” dedi.

Sağlık Bakanlığı’nın uyarılarına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Onur Büyüktopçu, her şeyin geçeceğini ve bu günleri gülümseyerek hatırlayacağımızı anlattı.

Hayatta her şeyin unutulduğunu ifade eden oyuncu, şu günlerde kalabalık ortamlara girilmemesi gerektiğini anlattı.

İşi nedeniyle çıkmak zorunda kalanlar için güzel temennilerde bulunan oyuncu, iptal edilmeyen bazı dizi setleri olduğunu söyledi.

Onur Büyüktopçu, “Hala çekim yapılan işler var. İçlerinde çok sevdiğim arkadaşlarım da var ama benim için herkes şu anda bir.Umarım her şey yoluna girer” diye konuştu.

Evde yalnız kaldığını ve artık sıkıldığını anlatan oyuncu, sosyal medyada yazan her şeye inanılmaması gerektiğini anlattı. Devletin yönlendirmelerine uyulmasını isteyen oyuncu, marketlerde da bencil olunmaması gerektiğini söyledi.