Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in instagram paylaşımları dikkat çekiyor!

Pınar Deniz’in instagram paylaşımları dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteriyle geniş kitleler tarafından sevilen Pınar Deniz, bu sezona Bir Deli Rüzgar dizisinde başrol oynayarak başlamıştı.

Televizyon Gazetesi Detay – Bir Deli Rüzgar dizisinin kısa süreli olması oyuncu için büyük talihsizlik idi… Şu aralar yeni proje tekliflerini değerlendiren Pınar Deniz, önceki hafta ise sosyal sorumluluk içerikli bir projede yer almıştı.

Elektronik atıkların ekonomiye kazandırılması için kampanyanın yüzü olan Pınar Deniz, instagram hesabında da farklı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Hayranlarını eğlendirmeyi de amaçlayan Pınar Deniz’in paylaşımlarına büyük ilgi var.

Portakal sevdiğini anlatan paylaşımı ile 3 saat içinde 30 bine yakın beğeni alan Pınar Deniz’e hayranlarından çok sayıda iltifat yorumu da geldi.

İşte o paylaşım:

Portakal Sevenler Derneği.

Pınar Deniz'in instagram paylaşımları dikkat çekiyor! 7

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır. Bir Deli Rüzgar dizisinde kısa bir macera yaşamıştır.