Ana sayfa Dizi Fragmanları Poyraz Karayel dizisinin 55. bölümünden görüntüler

Poyraz Karayel dizisinin 55. bölümünden görüntüler

tarafından ker_def

Poyraz Karayel 55.Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerinde Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli’nin oynadığı Poyraz Karayel dizisinin 55. bölüm fragmanı yayınlandı.

Bahri, Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu öğreniyor. Sadreddin’in cezası ne olacak? Poyraz Karayel 55. Bölüm 27 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Poyraz Sadreddin’i vurulmaktan son anda kurtarır. Ama Sadreddin Neşet’in planı sonucu tam tersine onu vurdurmaya kalkanın Poyraz olduğunu sanır. Poyraz artık birilerinin onlarla çok fena oynadığını fark etmiştir.

Bu arada Poyraz Ayşegül’ün hastaneden kaçmasına yardım edenin Neşet olduğunu öğrenir. Ayşegül’ün yerini bulur ama Ayşegül’ün karşısına çıkmaya cesareti yoktur. Ayşegül ise içten içe Poyraz’ın onu bulmasını beklemektedir. Poyraz Ayşegül’ün karşısına nihayet çıktığında ise söyledikleri Ayşegül’ün hiç beklemediği şeyler olacaktır…

Bahri hapishanede Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu öğrenir. Bu Bahri için gerçek bir yıkım olur. Sadreddin’in bu suçu elbette cezasız kalmayacaktır. Peki Bahri kendi oğlunun infaz kararını verebilecek midir?