Ana sayfa Dizi Haberleri 2015 Yılının Çifti İlker Kaleli – Burçin Terzioğlu!

2015 Yılının Çifti İlker Kaleli – Burçin Terzioğlu!

tarafından ker_def

burcin-ilker2

İLKER KALELİ:

2015 nasıl geçti?
– Çözülmelerin ve çözülmemelerin olduğu bir yıldı kendi adıma. Geçmişimden getirdiğim birçok katmanın kırıldığı bir yıldı. Yeniden doğuş gibi iddialı bir laf etmeyeceğim ama gerçekten yüksek bir yıldı.
*Neleri geride bıraktın?
– Lüzumsuz daralmaları, gerilmeleri geride bıraktım. Daha az düşünmeyi ve kendimi akışa daha kolayca bırakmayı başarabildiğim bir yıl oldu. Çünkü hem yaşadığımız hayat hem de mesleğimiz, bizi sürekli düşünmeye ve sorgulamaya itiyor. Belki de yapısaldır gerçi, böyle biri olduğum için hayatım böyle şekillenmiştir, bilemiyorum ki.Sebep her ne olursa olsun, çok düşünmek yorucu bir hâl almıştı. “Poyraz Karayel” de bana çok iyi geldi.
*Reyting başarısı sebebiyle mi?
– Projenin iyi gidiyor olması elbette çok güzel ama onun dışında Poyraz’ı oynuyor olmak da iyi geldi. Zaten oyunculuğun en sevdiğim yanı bu…
*Ne?
– Her karakterde ister istemez kendinde gizli kalmış, dokunmadığın ya da dokunmaya cesaret etmediğin, keşfetmediğin birçok özelliğini keşfetme şansı veriyor. Küçükken, keşfetmek anlamında etrafında dikenli tel olan boş arsalara girmek ne kadar zevkliyse, bu da aynı zevki veriyor. Poyraz yelpazesi geniş bir insan. Sayesinde kendi içimdeki tel örgüyle çevrili alanlara girip çıkıyormuş gibi hissediyorum. Bu da beni hayatta tutuyor.