Ana sayfa Dizi Haberleri 2015 Yılının Çifti İlker Kaleli – Burçin Terzioğlu!

2015 Yılının Çifti İlker Kaleli – Burçin Terzioğlu!

tarafından ker_def

burcin-ilker3

BURÇİN TERZİOĞLU:

*2015 senin için nasıl bir yıldı? Neleri geride bıraktın?
– 2015 benim için hızlı, yoğun, mutlu ve verimli geçti. Sevdiğim bir projede, çok sevdiğim insanlarla birlikte çalışma fırsatı yakaladım, o yüzden şanslıyım. Şimdiye kadar çok çabaladım, çok bekledim, çok umut ettim ve hedeflediğim hayatın kapıları sonunda tüm huzuruyla önümde açıldı. Kendimi hiç olmadığı kadar iyi ifade edebildiğim, ayrıntılarda boğulmadığım, mutlu olmak için elindekilerin kıymetini bilmenin yeterli olduğunu anladığım dolu dolu bir 365 gün geçirdim.

*2016’dan hem kendin hem de çevren için neler bekliyorsun?
– Her yıl sonu bir liste yaparım ben. Hedefler, istekler listesi… Yıl sonunda da ne kadarı gerçek olmuş bakarım. Hayatla talep ve ret-onay dengemi kıyaslarım. Gerçekleştirebildiklerim için şükreder, üstünü çizemediklerimi de bir sonraki senenin liste başına eklerim. 2016 yılında, tüm insanların, gönlünde yatan ve aklından geçen dileklerin gerçekleşmesini diliyorum. Özellikle barışın her toprakta hüküm sürmesini, her kalbe değmesini istiyorum. Umarım iç huzurumuzu destekler nitelikte yaşadığımız dünyada da huzur ve barış yağar üstümüze.

*“Poyraz Karayel” ikinci sezonda da çok başarılı oldu… Bir de bu güzel ekiple ilgili iyi dileklerini alalım.
– Birbirleri için negatif düşünmeyen, eğlenmesini bilen, işine saygı duyan bir ekibiz. Bunun bozulmamasını ve uzun süre daha birlikte yol alabilmeyi diliyorum. Bu yıl ekibimden yana bir kırgınlığım olmadı. Umarım onların da benden yana bir kırgınlığı yoktur. Güzel kalplerinden öpüyorum hepsini. Sağlık ve huzur diliyorum onlar için. Ve tüm “Poyraz Karayel” ekibi adına izleyicilerimizin de yeni yılını kutluyorum tabii…