Ana sayfa Dizi Haberleri Poyraz Karayel karakterleri hangi burçtan? Şaşıracaksınız

Poyraz Karayel karakterleri hangi burçtan? Şaşıracaksınız

tarafından ker_def

poyraz3

Sadrettin | İkizler

Deli fişek çılgın Sado. Dizi ilerledikçe Sadrettin’i ve iç dünyasını biraz daha anlamaya başladık. Küçükken kendini hep değersiz hisseden Sadrettin hep bir şeyler başarmak isteği içinde. Her ne kadar ani ve fevri davranışları olsa da biz Sado’nun içindeki deliliği çok seviyoruz. Tahminlerimize göre Sadrettin ikizler burcu. Çabuk kavrayan, sempatik biri. Aynı anda birçok işi yapabiliyor. Tabii burada en büyük işin Songül’ü idare etmek olduğunu söyleyelim.

İkizler burcu erkeği pratiktir, sorunlar karşısında kolayca çözümler üretebilir. Sadrettin çözümleri tehlikeli ve şahsına münasır ama olsun, pratik adam. İkizler burcu erkeği değişkendir ve onu anlamak birazcık zor olabilir. Sadrettin de hep kendini gizleme derdinde. Neler hissettiğini yeni olaylar sonrasında anlamaya başladık. Gerçi Songül için hiçbir şey zor olamaz, kendisi malum şeytanın dünya şubesi. Songül ve Sadrettin’in evlilikleri artık formalite gibi. Her ne kadar severek evlenseler de Songül’ün baskın karakteri ve entrikaları Sadrettin’i bunaltıyor.

Genel olarak Sadrettin’in de içinde bulunduğu ikizler erkeği özgürlüklerine düşkündür, kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmazlar. Kendi işlerini yapmaktan keyif alırlar. Sadrettin de sağ olsun bazen kendi başına işler açıp ortalığı karıştırıyor ama artık olsun o kadar :)