Ana sayfa Dizi Haberleri Poyraz Karayel’de fark yaratan 2 yeni isim

Poyraz Karayel’de fark yaratan 2 yeni isim

tarafından ker_def

Poyraz Karayel dizisinde Öykü Çelik sürprizi
Poyraz Karayel dizisine son olarak Öykü Çelik de katıldı..

Poyraz Karayel dizisine Güzel ve başarılı oyuncu Öykü Çelik, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve son zamanların en başarılı dizilerinin başında gelen Poyraz Karayel’de canlandırdığı Defne karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Genç oyuncu Öykü Çelik, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve son zamanların en başarılı dizileri arasında gösterilen ‘Poyraz Karayel’in kadrosuna dahil oldu. Çelik, yapımcılığını Limon Film-Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde ilk kez izleyici karşısına çıktı. öykü-çelikGenç oyuncu dizide yine dün akşamki bölümde ilk kez ekrana gelen Despina karakterinin yeğeni Defne’yi canlandırıyor. Despina karakterini ise İdil Fırat oynuyor. Başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar gibi isimlerin rol aldığı diziye önümüzdeki haftalarda Özkan Uğur da katılacak. Özkan Uğur dizide; Poyraz’ın babası Adil Topal karakterini canlandıracak.

Poyraz Karayel’e yeni sezonda Poyraz’ın kız kardeşi Meltem rolüyle Hare Sürel, Avukat Mete Durukan rolüyle Berk Erçer ve Adil Topal karakteriyle Özkan Uğur da katılmıştı. Adil Topal karakterini canlandıran Özkan Uğur dizinin önümüzdeki haftalardaki bölümlerinde rol almaya başlayacak.öykü-çelik öykü-çelik-poyraz-karayel