Ana sayfa Sinema Poyraz’ın olmadığı bir Poyraz Karayel filmi iş yapar mı?

Poyraz’ın olmadığı bir Poyraz Karayel filmi iş yapar mı?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının geçen sezon sona eren ve beğeniyle izlenen dizisi Poyraz Karayel’in filmi yapıldı. Ancak hem diziye hem de filme adını veren Poyraz Karayel yani İlker Kaleli bu filmde rol almadı. Hatta, ‘Bize sormadılar’ diye de sitemde bulundu.

Milliyet Cadde yazarlarından Nazlı Mengi yaşanan bu durumu köşesinde yorumladı:

POYRAZ KARAYEL’SİZ POYRAZ KARAYEL!

Ekranın unutulmazlarından, efsane dizi ‘Poyraz Karayel’in fanatiği olarak, sinema filminin çekileceğini duyunca bir an heveslenmiş, dizinin finalinde Poyraz’ın büyük aşkı Ayşegül’ün öldüğünü hatırlayınca ise hevesim kaçmıştı. ‘Onların o bol aksiyonlu büyük aşkı olmadan, Ayşegül karakteri (Burçin Terzioğlu) yokken, Poyraz Karayel mi olur?’ diye düşünürken bir de baktım ki Poyraz da yok filmde! Nasıl yani?
Üstelik İlker Kaleli; “Filmden haberimiz yoktu, fikrimiz sorulmadı, içimdeki Poyraz’ı öldürdüler” diyor. Ana karaktere hayat ve emek veren, dizinin başarısındaki en büyük etkenlerden olan oyuncunun kırıldığını görmek üzücü. Pek konuşmak istemiyor ama belli ki, fazlasıyla canı sıkılmış. Ayrıca her karakter başlı başına fenomen olmuşken ve tek bir yan karakterin yokluğu bile büyük eksiklik hissi yaratacakken, ana karakterlerin olmadığı film, izleyicinin beklentisini karşılayabilir mi? 15 Aralık’ta göreceğiz…