Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz’ın hayranlarının saldırısına uğradı!

Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz’ın hayranlarının saldırısına uğradı!

tarafından ker_def

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’a ‘sigaraya özendiriyor’ iddiasıyla yaptığı suç duyurularıyla bilinen Prof. Dr. Orhan Kural, Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında önemli bir açıklamada bulundu.

Kural, Cem Yılmaz’ın hayranları tarafından metroda saldırıya maruz kaldığını açıkladı.

Cem Yılmaz’ın yaptığı projelerle gençlere rol model olduğunu ancak onların sigaraya başlamalarında da baş aktör olarak gördüğünü anlatan Kural, “Herkes ondan korkuyor. Kimse bir şey yapamıyor. Herkes ona yaranmaya çalışıyor, güçlü. 1 milyon insana tweeti oluyor. Ben geçen gün saldırıya uğradım metroda, onun hayranları tarafından” açıklamasında bulundu.

Nihat fiziki bir saldırıya mı uğradığını sorduğu Prof. Dr. Orhan Kural, “Evet, metroda… Bu adam Cem Yılmaz’a karşı çıkıyor dediler, metrodan zor indim” diye konuştu.

O anları videodan izleyebilirsiniz…

Geçtiğimiz günlerde de Prof. Dr. Orhan Kural, sosyal medya hesabında kendisi hakkında paylaşımda bulunan Cem Yılmaz’a 10 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Kural’ın bu hamlesinden sonra Cem Yılmaz sosyal medya hesabından ‘Sürekli bu garip iddialarla hakkımda dava açıyor demeç veriyor ve hiç bir anlamlı bir şey söylemiyor ancak sürekli haber ediliyor. 10 küsür senedir sürekli bir taciz var ne yapacağım bilemiyorum!” açıklamasını yapmıştı.